Home » Mini tréning a weboldal készítés rejtelmeiről
Mini tréning a weboldal készítés rejtelmeiről

Regisztráció

Lassan kezdem azt látni, hogy a weboldalkészítés az egyik legnagyobb mumusa azoknak, akik még nem estek túl a tűzkeresztségen és először lépnének ki vállalkozásukkal a nagyközönség elé.

Miért?

  • Mert sok olyan döntés vár az emberre, amelyre nincs felkészülve és sokszor nem is érti még a kérdést sem, amit a számítástechnikus szakember feltesz számára.

  • Mert sokszor Te mint megbízó nem tudod elmondani mire van szükséged, milyen stílus, milyen látványelemek, milyen tartalom struktúra és ezt az informatikus viszont elvárja tőled, mert ő nem tudhatja.

Itt jön aztán az egymásra mutogatás és a hetek hónapok múlása anélkül, hogy effektív történne valami.  Majd a végén feladod, hogy nem tudsz megbírkózni ezzel a feladattal valamiért.

Azoknak szánom ezt a mini tréninget, akik ebben a cipőben járnak.

Nem fogom tudni megoldani a problémát és helyettetek elvégezni a feladatot, viszont

meg tudom neked mutatni lépésről lépésre azt a folyamatot, ami vár rád a weboldal elkészítése során!

Ha tudod mi áll előtted és nem csak egy sötét, ködös dolgot látsz, akkor el fog múlni a félelem és a káosz is a fejedből.

Lépésről lépésre végigvezetlek egy folyamaton, elmagyarázom a lépések miértjét és technikai hátterét is, és könnyen érthetővé teszem számodra ezt a bonyolult folyamatot.

Ha tiszta minden a fejedben, akkor könnyebben megy a tervezés és a számítástechnikussal való kommunikáció.

Várlak szeretettel.

Belépő ára: 5000 Ft.

A részvételi díjat előre banki utalással tudod befizetni az alábbi bankszámlaszámra:

Brand M Consulting Kft
Raiffeisen Bank

Bankszámlaszám:
12010154-01234418-00100006

Amint megérkezett befizetésed, küldjük az online számlát. A számla kiállításához kérlek add meg adataidat a feliratkozási űrlapon. Amint megérkezett befizetésed, autómatikus emailben küldjük neked a mini tréning online elérhetőségét is.

Csak egy link, egy kattintás otthonról, a nappali ülőgarnitúrájából, kényelmesen, könnyedén és máris bent vagy egy online előadóteremben ahol mi a megadott időpontban várunk rád. Csak egy kattintás és hagyd hogy a géped lefuttassa azt a folyamatot, amellyel kapcsolatot teremthet közted és köztünk.

Egyszerű, kényelmes és rendkívüli rugalmasságot ad nekünk is és neked is.

Ne hagyd ki várunk!

Sign up to Access Amy’s Ultimate Course Creation Starter Kit

uztztjttjtjjttzjzjtztjtzjtzzjtjtjjzjzjtjtjjjhggggggggggggggggggggdfgfdfgdgfddfggfgfdffggfddgfddgfgdgddgdggdgdfggf
close-link