Webinar Szerda

Minden szerdán este 18 h-kor jelentkezem egy teljesen új webinárium témával, melyre ingyen regisztrálhatsz.

Fontos, meghatározó kérdésekre adok minden szerdán választ és megoldásokat az üzletépítés világából.  Eszköztárat adok kezedbe ahhoz, hogy hogyan lehet megvalósítani dolgokat profin, könnyedén, egy kis tanulással, kevés erőfeszítéssel.  Trükkök, megoldások, praktikák az online marketing világából.

Segítek neked abban, hogy eljuss ahova szeretnél , új kapukat nyissak neked, melyek leegyszerűsítik életed.

Csatlakozz Te is rendszeres szerdai webináriumaimhoz.

FELIRATKOZOM A KÖVETKEZŐ WEBINÁRIUMRA
.

WEBINÁRIUM NAPTÁR

MÁJUS 19.

ÖTLETVIHAR – KILÁBALÁS 2.0 avagy 30 új irány amerre elindulhatsz akkor ha anyagi bevételre van szükséged.

MÁJUS 26.

A Canva grafikai szoftverben rejlő millió lehetőség – avagy mi mindent tudok megvalósítani egyszerűen, könnyedén és olcsón a Canva szoftver segítségével? 20 tipp, trükk, amit gyakorlott Canva felhasználóként jól jöhet.

JUNIUS 2.

A weboldalad az üzleti névjegyed a mai világban és kell, hogy profin nézzen ki, hiszen ez alapján ítélnek meg első látásra.  Ezen a webináriumon meghívott vendégem az a fiatalember, aki nekem segít az én oldalaim készítésében.  Arról lesz szó, hogy mi mindenre kell figyelni a weboldalad tervezésénél hogy ne kövesd el azokat a hibákat, amelyeket nagyon sokan elkövetnek.

JUNIUS 9.

Amikor már összeállt a weboldalad, onnantól kezdve pár kattintással ujra tudod tervezni, struktúrálni azt.  Mi lenne ha megengednéd magadnak, hogy kitalált ötletedet akár 1 órán belül láttasd a weboldaladon?  Mi lenne ha megnyílnál arra, hogy ezt könnyen meg tudod Te is magadtól tenni?  Mi lenne ha sokkal dinamikusabban tudnál előre haladni a programok meghirdetésével, láttatásával és hozzá az arculat módosításával?  Nem vagy technikai zseni?  Én sem! De hidd el könnyen megtanulható és aranyt ér ez a tudásod majd!

JUNIUS 16.

Manapság az online világban mindenhol kell egy login és egy password.  Őrület! Képtelenség mindent megjegyezni.  Hiba mindenhova ugyanazt a password-öt adni és az is nagy gond ha egy helyen véded le mindet egy dokumentumban.  Akkor tehát hogyan lehet rendet tenni ebben a káoszban úgy, hogy védve maradjanak a fontos adatok?  Ebben segít nekem az én számítástechnikusom, akit most meghívok erre a webináriumra.  Elmondja mit lehet tenni és válaszol kérdéseidre.  Gyere el és élj a lehetőséggel amíg nem találod szembe magad egy csúnya hakker támadással.

JUNIUS 23.

Manapság már a nők is rá vannak kényszerítve, hogy vállalkozzanak, de soha senki nem tanította meg hogyan is lehet ezt jól csinálni!  Ha sikeresen szeretnéd működtetni vállalkozásodat, akkor ne hagyd ki az alapok letételét.  Ha eljössz erre a webináriumra megérted, hogy miért tartom fontosnak azt a 12 pillért, amiről beszélni fogok.  Ha elmész mellette, és lelkesedésből tolod előre a szekeret, nem tudatosan, akkor sokkal többe fognak kerülni neked a hibák az úton, mint amit a tudásba fektetnél.

JUNIUS 30.

Ha van sok tudásod a fejedben és szeretnél belőle profitálni, akkor legyen saját online kurzusod. Ez a lehetőség passzív bevételt teremthet neked és nagyon könnyen kivitelezhető. De vajon hogyan áll össze a teljes kép? Mi mindenre kell gondolnod ahhoz, hogy ingyenes vagy fizetős kurzusaidhoz hozzájussanak az érdeklődők? A nagy képet mutatom meg neked ezen a webináriumon. A részvétel ingyenes de regisztrációhoz kötött. Kattints a linkre hogy lefoglald helyed.

FELIRATKOZOM A KÖVETKEZŐ WEBINÁRIUMRA
.

További ingyenes tudásanyagokat hetente Youtube csatornámon osztok meg veled.

Ha szeretnél automatikusan értesülni az új tartalmakról, akkor iratkozz fel csatornámra és nyomd meg az értesítést kérek gombot.

Kattints a képre a feliratkozáshoz.