Az útkereső

Az útkereső

#ki vagyok én? #merre tartok? #az életem tele de  a lelkem mégis hiányol valamit
#nincs bennem szenvedély az iránt amit csinálok most # tudom, hogy van bennem tehetség, de még nem tudtam megmutatni azt  #van gyermekkorom óta dédelgetett álmom, de nem merek kilépni vele

  • Ha az élet eddig nem azt hozta amire számítottál, amit megálmodtál magadnak
  • Ha az az út amin eddig mentél már nem lelkesít tovább, elfogyott benned az erő, a tűz
  • Ha ráeszmélsz arra, hogy bár napjaid zsúfoltak de lelked nem teljes
  • Ha úgy érzed nem az utadon vagy és irányváltásra van szükséged
  • Ha eddig nem a saját életedet élted, hanem inkább másokra figyeltél és az ő  céljaikat segítettél megvalósítani
  • Ha keresed mi is a tied, mi a te valódi küldetésed, amiért tudsz lelkesedni

Amennyiben úgy érzed, hogy rólad szólnak e sorok, akkor engedd meg nekem, hogy segítsek neked az útkeresésben.  Tudod: belülről sosem láthatod azt a cimkét amely a befőttes üvegeden van felragasztva 🙂 Külső szem többet lát meg benned mindig, mint te magad, aki benne topog a problémában.  Engedd meg, hogy rámutassak mindarra, amit lehet, hogy magadban nem is látsz meg, vagy esetleg felismerted már, de nem tudatosult benned.

Engedd meg, hogy meglássam benned azt a kincset, amit te nem látsz meg magadban. Engedd meg hogy megláthassam és visszatükrözzem neked azt az egyediséget és csodát, aki benned van, hogy mindezt te is  méltósággal élvezhesd a mindennapokban.

Hogyan tudok neked segíteni ebben az élethelyzetben?

Engedd meg nekem, hogy ránézzek a befőttesüvegedre kívülről és leolvassam róla mit látok a cimkéden, hiszen belülről ezt Te nem láthatod!

GYERE EL HOZZÁM MENTORÁLÁSRA

Szakértőkkel készített interjúim, nézőpontok, sztorik, tapasztalatok, könnyen érthető megvalósítási lépések, és kulisszatitkok a vállalkozó nők világából… mindez hetente frissített ingyenes tartalom neked, hogy Te is meg tudd valósítani azt amit szeretnél.

INSPIRÁLÓDJ AZ INSPIRÁDIÓBÓL

Megosztom veled azt, hogy szerintem, mi minden kell ahhoz, hogy kapcsolódni tudj saját belső női energiaforrásodhoz, hogy el tudd érni mindazt, ami vágyként és álomként születőben van benned vagy már megszületett.

INGYENES HANGANYAG: NŐI BELSŐ ERŐ

Kérdezz tőlem!

Ha szeretnéd kérni az ingyenes 30 perces konzultációt akkor töltsd ki ezt az űrlapot és én jelentkezem időpontegyeztetésre.

Sign up to Access Amy’s Ultimate Course Creation Starter Kit

uztztjttjtjjttzjzjtztjtzjtzzjtjtjjzjzjtjtjjjhggggggggggggggggggggdfgfdfgdgfddfggfgfdffggfddgfddgfgdgddgdggdgdfggf
close-link