Home » Mini tréning a termékportfólió szélesítéséről
Mini tréning a termékportfólió szélesítéséről

Regisztráció

Vajon vállalkozásodat egy szolgáltatásra vagy egy termékportfólióra építetted fel?

Ha 1 termékes / szolgáltatásos vagy, akkor ez a tréning neked szól, hiszen felnyitja kreativitásod kapuit és segít abban gondolkozni, hogy hogyan lehetne frissíteni, hozzáadni kreatívan ahhoz, amit most kínálsz, hogy nagyobb bevételhezz juthass.

Ha több termékes vagy, akkor is aktuális ez a kérdés, hiszen mindig vannak olyan lehetőségek, szolgáltatások, melyek erősíthetik márkádat és hozzáadhatnak értéket a jelenlegi ajánlataidhoz.

Hogyan ne aprózd szét magad a választékbővítéssel?

Hogyan kell úgy stratégiailag gondolkozni, hogy egy kreatív bővítéssel ne elvigye figyelmét a vásárlónak a fő termékedről, hanem meghozza kedvét ahhoz.

Mesélek majd a vállalati taktikákról és arról, hogyan húzzák profi cégek magukhoz közelebb az embereket a választékbővítéssel.

Ezen a mini tréningen van lehetőséged arra, hogy kérdezz a saját portfóliód bővítésével kapcsolatban.  Használd ki hogy itt vagy és megkaphatod spontán ötleteimet, melyek a te vállalkozásodat színesíthetik.

Várlak szeretettel.

Belépő ára: 5000 Ft.

A részvételi díjat előre banki utalással tudod befizetni az alábbi bankszámlaszámra:

Brand M Consulting Kft
Raiffeisen Bank

Bankszámlaszám:
12010154-01234418-00100006

Amint megérkezett befizetésed, küldjük az online számlát. A számla kiállításához kérlek add meg adataidat a feliratkozási űrlapon. Amint megérkezett befizetésed, autómatikus emailben küldjük neked a mini tréning online elérhetőségét is.

Csak egy link, egy kattintás otthonról, a nappali ülőgarnitúrájából, kényelmesen, könnyedén és máris bent vagy egy online előadóteremben ahol mi a megadott időpontban várunk rád. Csak egy kattintás és hagyd hogy a géped lefuttassa azt a folyamatot, amellyel kapcsolatot teremthet közted és köztünk.

Egyszerű, kényelmes és rendkívüli rugalmasságot ad nekünk is és neked is.

Ne hagyd ki várunk!

Sign up to Access Amy’s Ultimate Course Creation Starter Kit

uztztjttjtjjttzjzjtztjtzjtzzjtjtjjzjzjtjtjjjhggggggggggggggggggggdfgfdfgdgfddfggfgfdffggfddgfddgfgdgddgdggdgdfggf
close-link