Tedd jobbá a világot a magad módján!

Gondolatébresztő kérdések  a Női Belső Erő Aktiválás című CDm-hez és személyes coachingomhoz:

A világban  felgyülemlettek a problémák mindehol minden szinten. Olyan sok helyen elkelne a segítség, hogy szinte lehetetlen eldönteni hogy az ember hol és milyen módon kezdje el a segítségnyújtást: menjen és segítse az éhezőket,

ruhát gyűjtsön a szegényeknek?

De amíg mindannyiunkat hív az élet valamely aspektusa hogy ott tegyünk valamit hogy jobb legyen.

A legfontosabb dolog az a saját önmegvalósítási ambíciónkon túl hogy megoldási lehetőségeket is találjunk a problémákra, mint az elszeparálódás, szétkapcsolódás, szétesés, harc, ellenségeskedés.

Amit a  legfontosabb átgondolni, hogy hogyan tudsz a magad módján hozzájárulni az összefogáshoz, az egymást támogatáshoz, a kapcsolódáshoz, az egység megéléshez és a harmónikus együttműködéshez?

Hogyan tudsz hozzájárulni ahhoz, hogy mások úgy érezzék, valaki meghallotta hangjukat, meglátta arcukat és tisztelettel állt hozzájuk.

Tehát nagyon fontos az is hogy megtaláld, hogy mivel tudsz mindehhez hozzájárulni, de ami ennél is fontosabb az a sokkal magasabb rendű tudatosság, amellyel ezeket a kapcsolódásokat és minőségket létrehozod közben.

Tehát vedd észre hogy egy nagy egész része vagy ahol minden mindennel kapcsolatban van. És lásd magad a nagy egész részeként ahol van lehetőséged hatással lenni arra, hogy mi is történik valójában az emberi kapcsolatok és kapcsolódások terén. Tudd, hogy lehetőséged van és hatalmad van a kezedben, hogy ezzel a tudatossággal bárhova mész, be tudd vinni a harmóniát és egység érzését a kapcsolódásaidba.

Tudd, hogy te is teremthetsz olyan teret magad körül amelyben elfogadás van, tisztelet van és egymás értékelése van. Lásd magad, hogy így cselekszel minden kapcsolódásod során és tudd, hogy ezzel te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy pozitívan változzon a világ.

Gondold végig és készíts jegyzetet magadnak ha úgy érzed arról, hogy Te milyen módon tudod ezt az értékrendet képviselni saját életedben?

És ha segítségre és támogatásra van szükséged, akkor hívj nyugodtan!

By | március 27th, 2018|Cikkek|0 Comments

About the Author: