Home » Szolgáltatásaim
Szolgáltatásaim

KONZULTÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSAIM

01. ÉNMÁRKA ÉPÍTÉS – EGYEDI ÚJJLENYOMAT KÉSZÍTÉS

A kedvenc szolgáltatásom 🙂 hiszen itt nem termékkel, hanem emberekkel foglalkozom és segítek abban, hogy hogyan lehetne megmutatni profin mindazt, ami bennük van és azt a sok tudást amit meg tudnak osztani másokkal.

TOVÁBB
02. SPIRITUÁLIS, EZO ÉS ALTERNATÍV GYÓGYÍTÓ SZOLGÁLTATÁSOK MÁRKÁZÁSA.

25 éve nyitott vagyok és magam is sok tapasztalaton mentem keresztül az alternatív gyógymódok és az önismereti fejlesztő módszerek kínálatából.  Azon ritka szakemberek egyike vagyok, aki híd tud lenni az elvont, a megfoghatatlan és a hétköznapi ember számára nehezen érthető módszerek és az üzleti világ elvárásai között.  Értem mindkét oldalt és ezért tudok hiteles segítőd lenni ebben a témában.

TOVÁBB
03. FEMPOWER COACHING.

Sok sok nő ébredezik mostanság, hogy végre felvállalja és megvalósítsa azt ami benne születőben van.  De hogyan is kezdje el, ha sosem vállalkozott még, vagy bizonytalan és félelemmel teli?  A Fempower coachingomat lehet bátran igényelni mindazoknak, akik erősítésre, bátorításra, szakmai támaszra vágynak az elinduláshoz, vagy az indulást követő megtorpanásból való továbblépéshez.

TOVÁBB
04.  WEBKOMMUNIKÁCIÓ FEJLESZTÉS

Gyakran találkozom olyan vállalkozókkal, akik már elindítottak maguktól projektet, elkészítették a weboldalt már és folyik az értékesítés, de valami hiányzik.  A pénz már benne áll a fejlesztésben, kialakításban, árukészletben, de mégsem megy úgy a válallkozás hogy az stabil bevétel és biztos megélhetés lehessen.  Ekkor jól jön a szakmai tanács hogy megmentsük mindazt az értéket, ami már be lett fektetve.  Sőt nem csak megmenteni hanem ki is kell hozni a maximális potenciált az adott termékből vagy szolgáltatásból.  Ilyenkor jön jól egy két konzultáció, szakmai egyeztetés és esetleg a megjelenés és a weboldal átvizsgálása és annak feltérképezése, hogy mi minden szükséges ahhoz, hogy tovább lehessen lépni szinteket.

05. MÁRKASTRATÉGIA TERVEZÉS, ÚJRATERVEZÉS

Ez az a szolgáltatás, melyet a legtöbb kisvállalkozó, magánvállakozó próbál megspórolni mert nem érti a lényegét és felesleges pénzkidobásnak tartja.  Javaslatom:  máson spóroljatok, ne ezen, mert a jó stratégián áll vagy bukik a vállalkozásod hosszútávú növekedése és sikere.  Csak azzal, hogy elkerülöd a zsákutcákat, hogy nem dobsz ki egy csomó pénzt az ablakon feleslegesen, a sokszorosát fogod megspórolni annak a befektetésnek, melyet a márkastratégiád kialakításába invesztálsz!  Tisztázni azt kihez is szólsz valóban termékeddel, mit is mondj amit tisztán meg is értenek, hogyan teremts visszatérő vásárlókat, milyen márkaélményt tudsz szerezni majd és milyen feladatok, kihívások teljesítésével tudod fenntartani a márkahűséget majd… ezeket a kérdéseket jobb előre tudni, mint utólag rájönni, amikor már rengeteg befektetésed van a vállalkozásban és egyre jobban fáj és szorítanak a körülmények.

06. ARCULATTERVEZÉS

Az egyik kedvenc szolgáltatásom.  Imádom megálmodni és megterveztetni azt, hogy ötletedhez milyen megjelenés lenne a leg ideálisabb.  Ehhez fel tudom használni azt a rengeteg kreativitást, amely belém szorult és azt a sok sok éves külföldi tapasztslatot, melyet munkáim és utazásaim során a nemzetközi piacokon a márkázás megfigyelése során összegyűjtöttem.  Mivel inspirál az egyediség és a minőség, ezért nem alkuszom meg hétköznapi megjelenésben és arculatban és maximáálisan alkalmazkodom klienseim határaihoz és elfogadó képességéhez.

07. MÁRKAKOMMUNIKÁCIÓ TERVEZÉS, ÚJRATERVEZÉS

Klienseim gyakran azzal küzdenek, hogy túl sok mindenben tudnak szolgáltatást nyújtani, vagy túl sok mindent tanultak, túl sok diplomájuk van és nagyon nehéz egyszerűen és érthetően bemutatni, megosztani, azt amit csinálnak, szolgáltatnak vagy eladnak.  A kommunikáció rettenetesen bonyolult, szerteágazó és a vevők számára érthetetlen.  Itt emelem ki azokat a klienseket is, akik elvégeztek valmilyen tanfolyamot, iskolát nagy lelkesedéssel, de ebből a szakmából van több ezer hasonló végzett és abba a hibába esnek, hogy a szakmát, a kezelési módszert, a rendszert adják el és minden alkalommal amikor sikerül sok pénzért látogatót csalni weboldalukra, akkor reklámot csinálnak minden más hasonló végzettségű terapeuta részére és nem náluk csapódik le a forgalom.  Ebben az esetben van szükség a kommunikáció ujratervezésére, hogy jobban értsék, jobban megértség mi történik, miért hozzád forduljanak és miért ne máshoz.

08. MÁRKAKOMMUNIKÁCIÓ ANGOL NYELVEN  KÜLFÖLDI PIACOKON VALÓ BEMUTATÁSHOZ

A FORGALOMNÖVELÉS EGYIK LEHETSÉGES MÓDJA: ÚJ PIACOKRA VALÓ BELÉPÉS.  Magyarország kicsi ország és sok vállalkozó álma, hogy terméke vagy szolgáltatása kikerülhessen nemzetközi piacokra, ahol jóval nagyobb a piac, és a fizetőképes kereslet, mint itthon.  Mivel több, mint 15 évet dolgoztam külföldi cégekkel és éltem külföldön, ezért igen nagy rálátásom van arra, hogy milyen szinvonal az, amely megállja a helyét a külföldi piacokon.  Az angol nyelvet anyanyelvi szinten beszélem és szakmámban már 20 éve rendszeresen alkalmazom is ezért az ÉLŐ ANGOL  nyelvre való márkaadaptálásban kíváló segítséget tudok neked nyújtani.

TOVÁBB
09. UTÁNKÖVETÉS, FOLYAMATOS SZAKMAI TÁMOGATÁS

Én nem engedem el klienseim kezét azzal, hogy elkészült egy márkaarculat, stratégia, vagy egyeztettük azt, amit tenni kell.  Innen még nagyon hosszú az út a sikeres megvalósításig és az eredményekig.  Szoktam olyan együttműködési csomagot összeállítani, amelyben benne van az utánkövetés és a folyamatos szakmai támogatás is, hiszen úgy lehet a legsikeresebben nőni, ha elég rugalmasak vagyunk, és minnél gyorsabban tudunk válaszolni a piaci igényekre, visszajelzésekre és gyorsan tudunk változtatni stratégiai irányokon is a cél megvalósítása érdekében.

Klienseim.

MÁRKÁZÁS KREATÍVAN, SZÍVVEL ÉS LÉLEKKEL.

Én a klienseimmel az út legelején találkozom.  2 féle haszna van a velem való találkozásnak.  Az egyik, hogy kellő piaci körültekintéssel rájönnek arra, hogy melyik irány az ami helyes és melyik amely nem igazán jó.  Tehát sokat spórolhatsz velem és többet nyerhetsz ha eleve jó irányba indulsz el és jó alapokra építkezel.

“Az önmegvalósítani vágyó nő, aki még alkalmazotti állásban van de már régóta építgeti saját karrierjét és eljött az ideje, hogy azt hamarosan fel is vállalja”

“Az egyéni vállalkozó, aki már elindította praxisát, kliensei vannak, de nem tudja, hogyan tegye márkáját profivá, egyedivé és hogyan reklámozza tevékenységét úgy hogy többen értsék őt.”

“Cégek melyeknek szüksége van külsős szakemberre ahhoz, hogy tovább tudjanak nőni. Ahol szükség van egy analitikus szemre amely meglátja a hiányzó láncszemet, amely akadálya a növekedésnek és a célok elérésének.”

Mi az amit nekem Teimel Zita ad és amiben példát mutat? A CÉLTUDATOSSÁG ÉS A RUGALMASSÁG. Sosem ragaszkodik egyfajta kimeneteléhez a dolgoknak, hanem képes adott körülmények között a maximális alkalmazkodásra. Mindig enged teret annak, hogy bár tudja merre van a cél, de legyen a tervében korrigálási lehetőség. Zita rugalmasságra tanít és arra, hogy az akadályok ne mint gátló tényezők legyenek jelen életünkben, hanem mint lehetőségek! Mert a fókusza nem az akadályokon, hanem a megoldási lehetőségeken van mindig. Számára a TANULÁS természetes része az életnek és ezért inspirál arra, hogy nyitottabb legyen az én világom is.

K. Nóra , tréner, coach, a Feminakadémia szakértője

Engem a szerencsés együttállás terelt Teimel Zita szárnyai alá. Kezdő női egyéni vállalkozóként találkoztam azzal a visszhanggal, ami a mai magánvállalkozásokat befolyásolja. Kezdeti lépéseimben gyakran éreztem magam elveszettnek és tanácstalannak. Zita terelésével, nem csak szakmailag kezdem el vállalkozásomat más szemszögből látni, hanem önmagamat is. Folyamatosan tanulom, hogyan gondolkodjak stratégiákban és mérföldkövekben. Zita megerősítéseivel a lelki fejlődésemre is jótékonyan hat. Egy olyan személy ő, aki sokat tapasztalt és hiteles. Ami nekem nagyon meglepő volt, hogy teljesen az engedélyekre és a fejlődésre épít és nincs benne semmilyen szakmai féltékenység. Teljes tudástárával támogatja kezdő lépéseimet. Bármit kérdezhetek, mindenre válaszol. Ugyanakkor azt erősíti és támogatja, hogy magamat alkossam meg. Ehhez adja rutinját és szakértelmét. Arra tanít, hogyan bontakoztassam ki saját értelmi és érzelmi világomat és teremtsek belőle üzletet. Nagyon köszönöm

Salamon Laura, önismereti tanácsadó, az Atlantisz Emlékezete című önismereti társasjáték megalkotója

Zitával egy rendezvényén találkoztam először, ahol nagyon megfogott a pozitív életszemlélete, ezért úgy döntöttem, hogy elmegyek a következő kurzusára. 

A kurzuson megtapasztaltam, hogy teljesen hiteles az amit mond és csinál.

Ennek hatására egyéni konzultációra kezdtem hozzá járni.

Hogy miért ajánlom Zitát?  Azért, mert egy csupaszív ember, magas szakmai tudással és ki tudja hozni azt belőled, amiről nem is sejtetted, hogy ott van. És nem csak kihozza, hanem irányt mutatva segít, hogy meg is tudd valósítani.

Nagyon hálás vagyok érte!! 

Froner Tünde, Művész, mávészetterapeuta

Kérdezz tőlem!

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Ha van olyan kérdés, amely a saját termékeddel vagy szolgáltatásoddal kapcsolatban foglalkoztat, akkor tedd fel nekem és én elmondom mit gondolok szakmailag.

Sign up to Access Amy’s Ultimate Course Creation Starter Kit

uztztjttjtjjttzjzjtztjtzjtzzjtjtjjzjzjtjtjjjhggggggggggggggggggggdfgfdfgdgfddfggfgfdffggfddgfddgfgdgddgdggdgdfggf
close-link