/Sprituális, ezoterikus és alternatív gyógyítás márkázása
Sprituális, ezoterikus és alternatív gyógyítás márkázása

SPIRITUÁLIS, EZOTERIKUS ÉS ALTERNATÍV GYÓGYMÓDOK MÁRKÁZÁSA

25 éve nyitott vagyok és magam is sok tapasztalaton mentem keresztül az alternatív gyógymódok és az önismereti fejlesztő módszerek kínálatából.  Azon ritka szakemberek egyike vagyok, aki híd tud lenni az elvont, a megfoghatatlan és a hétköznapi ember számára nehezen érthető módszerek és az üzleti világ elvárásai között.  Értem mindkét oldalt és ezért tudok hiteles segítőd lenni ebben a témában. Tisztában vagyok azzal, hogy a hétköznapi emberek számára néha teljesen hihetetlen és érthetetlenek azok a módszerek, melyeket Te már évek óta képviselsz. Segítőd vagyok abban, hogy a bonyolultat leegyszerűsítsük, az érthetetlent érthetővé tegyük, és úgy fogalmazzuk meg, hogy meg is értsék.

Ha már elindítottad vállalkozásodat de nem igazán tudod, hogyan kell márkát építeni és megerősíteni, akkor gyere el a márkapillér erősítő kurzusomra, ahol 1 nap alatt meegtanulhatod mindazt, amire szükséged lesz a jövőben.

ÉRDEKEL A KURZUS

Kérdezz tőlem!

Ingyenesen válaszolok egy kérdésedre.

Ha van olyan kérdés, amely a saját termékeddel vagy szolgáltatásoddal kapcsolatban foglalkoztat, akkor tedd fel nekem és én elmondom mit gondolok szakmailag.

Sign up to Access Amy’s Ultimate Course Creation Starter Kit

uztztjttjtjjttzjzjtztjtzjtzzjtjtjjzjzjtjtjjjhggggggggggggggggggggdfgfdfgdgfddfggfgfdffggfddgfddgfgdgddgdggdgdfggf
close-link