Hogyan lehetsz spirituális és anyagilag sikeres egyben?

Coaching beszélgetéseimen – ahol női kezdő vállalkozókkal dolgozom – gyakran merül fel ez a téma.

Miért?  Mert bennünk nőkben működik autómatikusan az a program, hogy segítsünk másoknak, hogy gondoskodjunk, hogy szeretetet adjunk, hogy másoknak jobb lehessen…. és mindezért pénzt kérni?????  Na neeemmm!  Azt nem lehet pénzzel mérni!

És ehhez még hozzáadódik az is, hogy önértékelési gondokkal küzd sok nő és ezért sem meri elkérni egy adott szolgáltatás árát!

Ugye van benne igazság?

Vajon hogyan lehet újraértelmezni ezt a témát a fejedben, hogy végre fel tudd vállalni azt, amivel Te jobbá tudod tenni a világot, amitől neked dobban a szíved, amiben megélheted a szenvedélyedet és ami boldoggá tesz… és ezen felül biztosít neked bevételi lehetőséget is, hogy Te is meg tudj élni valamiből!

A megoldás:

  1. Légy spirituális
  2. Találj olyan tevékenységet, mellyel segítessz másokon, ami másoknak érték, ami megoldást hoz problémájukra!
  3. Fogadd el, hogy érték amit adsz.  Tekintsd a pénzt is energiának!
  4. Teremtsd meg a módját annak, hogy minél több emberhez eljuttathasd

Nézzünk ezekbe a pontokba egy kicsit mélyebben bele!

  1. Mit jelent az, hogy légy spirituális?  Az, hogy légy tudatában annak, hogy mindenki aki mozgatja a világot és aki körülötted van az egy érző lélek!  Figyelj rájuk, légy jó, légy hasznos és segítő része egy közösségnek, légy empatikus, segíts a gyengéken, légy katalizátora bármilyen méretű változásnak környezetedben – legyen az apróság vagy nagyobb dolgok – és ami nagyon fontos még, hogy légy tudatos! Figyelj, és próbáld meg megérteni miért is történnek dolgok az életedben úgy ahogyan.  Vedd észre, hogy Te vagy mozgatórugója minden nemű változásnak és helyzetnek, ami történik veled.

2. Találj olyan tevékenységet, amely megoldást hoz mások problámájára!  Légy nagyon specifikus és lényegretörő, célozz a legkisebb  körbe a céltáblán!  

Mondok egy példát:  Ha Te egy férfias nő voltál és az élet megtanított arra, hogy finomodnod kell, lágyulnod kell, sokkal nőcisebbnek kell lenned ahhoz, hogy megmaradjon vagy megérkezzen melléd egy igazi férfi, és Te véghez tudtad vinni ezt a változást…..akkor válaszd azt a célt, hogy konkrétan olyan nőknek fogsz segíteni, aki hasonló energetikából jött és hasonlóak voltak a kihívásai.  Ne akarj minden nőnek segíteni fejlődni, vagy megvilágosulni!  Nem fog menni!  Tanítsd, add át azt először kicsiben, amiben Te tapasztalatot és tudást szereztél már!!!!!!

3. Fogadd el, hogy ez pont annak lesz nagy érték, akinek ebben a témában van  a legnagyobb segítségre szüksége.  Fogadd el azt, hogy a pénz egy energia, a munka egy energia, a megosztás egy energia és ezek most gazdát cserélnek.  Te adsz energiát és ezért kapsz energiát cserébe!  Mellesleg ki ne adna akár 2x 10.000 Ft-ot – amit Te például coachként vagy segítőként elkérhetsz, ha van elég szakképesítésed – azért, hogy végre társra leljen, hogy végre megértse mit is működtetett ő rosszul ezidáig, hogy nem érkezett meg hozzá a megfelelő pár!  Szerintem sokszorosát kifizetné bárki olyan megértésekért cserébe, melyek ehhez a vágy eléréséhez vezetnek.

4.  Hogyan juthatsz el minnél több emberhez?  Miután bebizonyítottad azt, hogy amit tudsz és amit tanítassz vagy tanácsolsz, az működik az életben és vannak már sikertörténeteid, akkor oszd őket meg másokkal is, hogy halljanak rólad! Írj cikkeket, írj blogot, könyvet, vagy amihez épp ambíciót érzel és oszd meg minél több emberrel azt amit tudsz!  Ha őszintén jön, szívből jön és hiteles vagy, annak energiáját messziről megérzik és tudnak hozzá kapcsolódni.  Ha mesterséges vagy és erőltetett, akkor ne csodálkozz, ha nincs érdeklődő arra, amit szeretnél megosztani!

Hát így lehet ötvözni a spiritualitást és az anyagi sikereket!

A legfontosabb az, hogy amit teszel, annak legyen egy felsőbb rendű célja és ne a pénzkereset motiváljon!  Nincs abban semmi probléma, ha spirituális vagy és ki tudod nyugodtan fizetni számláidat, ha utazni és töltődni tudsz és békében és nyugalomban lehetsz, hogy aztán ezen a rezgésszinten maradhass és még több embernek tudj segíteni tudásoddal és tapasztalatoddal.

Így látom én a spiritualitást a gyakorlatban.

Amennyiben úgy érzed, hogy gondod van a pénzzel és azzal, hogy pénzzé tedd tudásod, akkor gyere el

A pénztudatosság alapozó kurzusomra, melyet csak nőknek fejlesztettem ki.

vagy

egyéni coachingom során segítek neked abban, hogy feloldhasd azokat a blokkokat, melyek jelenleg vissazhúznak és akadályoznak abban, hogy többet teremts, keress, és bőségben élhess.

Jelenzkezni lehet: www.teimelzita.hu weboldalamon a kapcsolati űrlap kitöltésével lehet.

 

 

 

By | június 1st, 2018|Cikkek|0 Comments

About the Author: