Csodás grafikai anyagok gyártása saját kézzel

TERVEZZ MEG BÁRMIT PROFIN SAJÁT MAGAD!

MENTORCSOMAG KEZDŐ VÁLLALKOZÓKNAK

Jó szakember vagy a szakmádban de nem tudod eladni, fényezni magad?

Nem vagy nagy számítógépes zseni és nem ismered a lehetőségeket, melyeket könnyedén ki tudnál aknázni?

Nincs aki segítsen neked megmutatni, hogyan is kell eligazodni a számítástechnikában?

Nem akkora a vállalkozásod, hogy meg tudnál fizetni egy grafikust és egy marketingest, hogy segítsen a reklámozásban?

Azt gondolod, hogy az internetről ingyenesen letöltött, összevissza  képekkel elég komoly arculatot tudsz magadnak kialakítani és ezzel is komolyan vesznek majd?

Szeretnéd, ha te is profi grafikával meg tudnál jelenni a közösségi médiában de nem tudod hogyan kell eljutni odáig?

Ha magadra ismertél a felsorolásból, akkor gyere el hozzám, mert van jó hírem számodra.

Addig amíg Te a szakmai fejlődéseddel voltál elfoglalva és ott fejlődtél sokat, kinőttek olyan cégek a piacon, akik arra specializálódtak, hogy hogyan is tudnának a hozzád hasonló kisvállalkozóknak segíteni a saját profi arculatuk és grafikai anyagaik elkészítésében.

Megjelentek olyan szoftverek a piacon, melyek segítségével szó szerint fillérekből, és akár 30 perc alatt a legprofibb grafikájú reklámanyagot tudod megkreálni saját kezűleg úgy, hogy nem kell hozzá tervezőnek lenned.

LÉteznek olyan felhasználóbarát szoftverek, melyek mindent a kezed alá tesznek, neked csak válogatnod kell, mi tetszik és mi nem a leendő reklámanyagod tervezésénél.

Ha ezt a mentorcsomagot rendeled meg, akkor megismertetlek a tervező szoftverekkel és együtt végigmegyünk azokon a lépéseken, melyekkel Te is kényelmesen és könnyedén fogod tudni kihasználni a lehetőséget és megtervezni bármit, amire a vállalkozásod reklámozásához szükség lesz, legyen az bármi a következők közül:

Hogyan tudsz elindulni velem?

Jelentkezz be az ingyenes orientációs beszélgetésre, mely 30 perces és online kapcsolódás szükséges csak hozzá.

Itt váltunk egy pár szót egymással arról, amit szeretnél megvalósítani, kapcsolódunk egy kicsit és el tudjuk dönteni, hogy van e szimpátia, bizalom és tudnánk e együtt dolgozni?

Elmondom én mit tennék a helyedben a megvalósítás érdekében és te eldöntheted szeretnél-e velem dolgozni és, ha igen, akkor hogyan?

SZERETNÉK BEJELETKEZNI HOZZÁD AZ INGYENES ELSŐ BESZÉLGETÉSRE