Rólam

Nem csak tanítom, hanem
csinálom is amit tanítok!

Amióta felnőttként az eszemet tudom és használom, magánvállalkozást építettem itthon és külföldön és mindig egyedi  ötleteket valósítottunk meg és építettünk naggyá. Közel 25 év aktív NEMZETKÖZI üzletépítési piaci tapasztalat áll mögöttem sok sok kihívással, küzdelemmel, nehézséggel, sikerekkel és nyereséggel.

Sosem voltam multi cég alkalmazottja,
MINDIG MAGÁNVÁLLALKOZÁST ÉPÍTETTEM…

ezért ha multinál dolgozol vagy egy nagyobb vállalat alkalmazottja vagy akkor nem tudok neked segíteni az ottani előrejutásban. Viszont nagyon komoly és stabil segítőd tudok lenni akkor, amikor eldöntötted, hogy kilépsz a magánvállalkozók területére és ott szeretnél sikeresen és átgondoltan építkezni, hogy aztán minnél hamarabb élvezhesd annak előnyeit.

“Megéltem nagy magasságokat és riasztó mélységeket az üzletépítés során……”

Saját vállalkozás építése során csak egy út van az előre!  Tudni kell hol a cél és nagyon fontos, hogy elég rugalmasak legyünk ahhoz, hogy bármilyen váratlan vagy nem váratlan eseményre határozottan és kreatívan reagáljunk.  A kreativitás a problémamegoldásban, az ötletek gyártásában, a termékfejlesztésben, a promócióban elkerülhetetlen.  Ha az megvan, akkor minden esély megvan arra, hogy a mélységekből magasságok lehessenek!  Én a pozitív gondolkodásomnak és a végtelen problémamegoldó és megoldáskereső természetemnek nagyon sokat köszönhetek.  Nehezen adom fel! Ezt tudom neked is átadni kimondatlanul a velem való együtt munka során.

“Nem megélhetési coach,
tanácsadó vagyok!

Nincs tele a naptáram kliensekkel.  Nem csak tanácsadással foglalkozom, hanem saját vállalkozásaimat is építem.  Vannak saját termékek, melyeket mi fejlesztettünk és viszünk piacra, vannak cégek akik számára stratégiai tanácsadóként vagyok jelen és vannak saját befektetéseim is.  Az tanítom amit magam is hiszek és amit cselekszem és nem elméleti tudást adok tovább és osztom az észt vele.

Azokat a klienseket vállalom csak el, akik engem is inspirálnak azzal, amivel foglalkoznak vagy amibe szeretnének belevágni.

Imádom a szenvedélyes embereket, akinek csillog
valami a szemében és tele vannak inspirációval!

Szenvedélyesen segítem tudásommal azokat, akik tehetségükkel és tudásukkal jobbá szeretnék tenni környezetüket, az embereket maguk körül.  Mindegy, hogy kicsiben vagy nagyban, az a fontos, hogy hozzá szeretnének járulni ahhoz, hogy jobb lehessen a világ és minőségibb életet élhessünk!

Évekkel ezelőtt megalapítottam ezért a Feminakadémia közösségi portált, ahol az első lépésben a magabiztosság, önértékelés és önbizalom megszerzésében segítek a nőknek.

Örök diák maradok, szeretek tanulni, fejlődni.

Folyamatosan képzem magam nemzetközi tréningeken és tagja vagyok egy világhírű online marketing szakember – Alex Mandossian- coach, mentor csapatának.

Mentoraim akiktől tanultakat ma beépítem coachingomba és tréningjeimbe:

Robert és Kim Kyosaki a Gazdag Papa, Szegény Papa című bestseller könyv írója és a Cashflow játék feltalálói.  Az ő általuk létrehozott képzési központ a financiális IQ növelését tűzte ki a világon.  Az itt kapott coaching támogatás megerősített abban, hogy egydül is boldogulni tudjak a pénzvilágban..

Cathrine Woodward Thomas Amerika egyik legcsodálatosabb tanítója, bestseller könyv írója akkor jött életembe, amikor a férjem halála után veszteségfeldolgozásban voltam.  Programja nem csak abban segít hogy fel tudjuk dolgozni a múltat, hanme abban is, hogy teremteni tudjuk a vágyott jövőnket.

Claire Zammit, tréner, coach egy nemzetközi feminista mozgalom elindítója aki a Feminine Power programjával segített engem és nők százezreit a világon  abban, hogyan találjunk vissza legbelső erőforrásukhoz és hogyan tanuljuk meg a női energetikával való teremtés módszerét.

Dr. Dain Heer az Access Consciousness társalapítója, aki tanításaival olyan nézőpontváltásra ösztönzött, mellyel végre visszavettem magamhoz teremtő erőmet, elhittem, hogy egyedül is tudok nagyot teremteni és bármi lehetségessé vált életemben.

T. Harv Eker a világ egyik legnagyobb trénere, aki segítségével megértettem, hogy egyszerre lehetünk spirituálisak is és milliomosok is.  Ő volt az első aki összekombinálta a spirituális fejlődést, az érzelmi blokkoldást a siker témájával és megerősített abban, nem csak agyban kell fejlődni, hanem a lélek dolgaival is foglalkozni kell.

Alex Mandossian online marketing guru, nemzetközi speaker és tréner akinek tudása, elkötelezettsége, szenvedélye és módszerei megláttatták velem azt ami fontos a szakmában és azt is ahova nem kell tenni a fókuszt.  Ő volt az, aki megerősítette szakmai alappilléreimet és kitágította a horizontot és azt a valóságképet, melyet merek álmodni magamnak.  2018-ban bekerültem az ő saját mentor csapatába, rendszeres mentortréningeken veszek részt és klienseket kapok tőle.

Dr. Joe Vitale, mentor, spirituális tanító, 55 bestseller könyv írója, a Hoopponopono módszerének elterjesztője a világban.  2018.-ban bekerültem mentor csapatába ahol személyes online tréningeket kaptam tőle és az  ő általa és Alex Mandossian által kidolgozott ZERO LIMIT MASTERY 1 ÉVES MENTORÁLÁSI PROGRAM keretében segítem tudásommal az ő klienseit.

Nagyobb projektek melyekben dolgoztam:

Kérdezz tőlem!

Ha szeretnéd kérni az ingyenes 30 perces konzultációt akkor töltsd ki ezt az űrlapot és én jelentkezem időpontegyeztetésre.

Sign up to Access Amy’s Ultimate Course Creation Starter Kit

uztztjttjtjjttzjzjtztjtzjtzzjtjtjjzjzjtjtjjjhggggggggggggggggggggdfgfdfgdgfddfggfgfdffggfddgfddgfgdgddgdggdgdfggf
close-link