Rólam

Nem csak tanítom, hanem csinálom is amit tanítok!

Vannak saját projektjeim, amelyet én építek és fejlesztek és vannak saját befektetéseim is melyekbe szintén sok időt és tanulást fektetek, hogy biztonságban tudjam értékeimet.  Évek óta fejlesztem a Feminakadémia női közösségi portált és 2020 szeptemberétől pedig én irányítottam az Everness Akadémia online rendszerfejlesztési munkálatait, ahol az ország legjobb önismereti előadói állnak online színpadra előadás vagy online kurzusfejlesztés formájában.

Sosem voltam multi cég alkalmazottja, mindig magán vállalkozást építettem,

ezért ha multinál dolgozol vagy egy nagyobb vállalat alkalmazottja vagy, akkor nem tudok neked segíteni az ottani előrejutásban.

Viszont nagyon komoly és stabil segítőd tudok lenni ha szeretnél eljönni a multi cég alkalmazotti státuszából és biztonságos alapokra szeretnél egy magánvállalkozást építeni.

“Megéltem nagy magasságokat és riasztó mélységeket az üzletépítés során……”

Saját vállalkozás építése során csak egy út van az előre!  Tudni kell hol a cél és nagyon fontos, hogy elég rugalmasak legyünk ahhoz, hogy bármilyen váratlan vagy nem váratlan eseményre határozottan és kreatívan reagáljunk.  A kreativitás a problémamegoldásban, az ötletek gyártásában, a termékfejlesztésben, a promócióban elkerülhetetlen.  Ha az megvan, akkor minden esély megvan arra, hogy a mélységekből magasságok lehessenek!  Én a pozitív gondolkodásomnak és a végtelen problémamegoldó és megoldáskereső természetemnek nagyon sokat köszönhetek.  Nehezen adom fel! Ezt tudom neked is átadni kimondatlanul a velem való együtt munka során.

“Nem megélhetési coach, tanácsadó vagyok!

Nincs tele a naptáram kliensekkel.  Nem csak tanácsadással foglalkozom, hanem saját vállalkozásaimat is építem.  Vannak saját termékek, melyeket mi fejlesztettünk és viszünk piacra, vannak cégek akik számára stratégiai tanácsadóként vagyok jelen és vannak saját befektetéseim is.  Az tanítom amit magam is hiszek és amit cselekszem és nem elméleti tudást adok tovább és osztom az észt vele.

Azokat a klienseket vállalom csak el, akik engem is inspirálnak azzal, amivel foglalkoznak vagy amibe szeretnének belevágni.

Az ügy melyet támogatok már évek óta

Évek óta lelkes társszerkesztője vagyok a Feminakadémia női portálnak, ahol az a cél mozgat, hogy segítsek minél több nőnek megtalálni azt a belső erőt, magabiztosságot, amellyel harmonikusan és örömmel tud navigálni az életben.

Régi vágyam teljesült, hogy elindítottuk az Everness Akadémián egy fiataloknak szóló 12 hónapos mentorprogramot, melyre minden hónapban újabb és újabb fiatal regisztrálhat.  Öröm a fiatalokkal dolgozni, segíteni őket, főleg olyanokkal, akik igazán nyitottak az önismereti fejlődésre, tudatosságra és jól szeretnének elindulni az életben.

Örök diák maradok, szeretek tanulni, fejlődni.

Folyamatosan képzem magam nemzetközi tréningeken és tagja vagyok egy világhírű online marketing szakember – Alex Mandossian- coach, mentor csapatának.

Mentoraim akiktől tanultakat ma beépítem coachingomba és tréningjeimbe:

Robert és Kim Kyosaki a Gazdag Papa, Szegény Papa című bestseller könyv írója és a Cashflow játék feltalálói.  Az ő általuk létrehozott képzési központ a financiális IQ növelését tűzte ki a világon.  Az itt kapott coaching támogatás megerősített abban, hogy egydül is boldogulni tudjak a pénzvilágban..

Cathrine Woodward Thomas Amerika egyik legcsodálatosabb tanítója, bestseller könyv írója akkor jött életembe, amikor a férjem halála után veszteségfeldolgozásban voltam.  Programja nem csak abban segít hogy fel tudjuk dolgozni a múltat, hanme abban is, hogy teremteni tudjuk a vágyott jövőnket.

Claire Zammit, tréner, coach egy nemzetközi feminista mozgalom elindítója aki a Feminine Power programjával segített engem és nők százezreit a világon  abban, hogyan találjunk vissza legbelső erőforrásukhoz és hogyan tanuljuk meg a női energetikával való teremtés módszerét.

Dr. Dain Heer az Access Consciousness társalapítója, aki tanításaival olyan nézőpontváltásra ösztönzött, mellyel végre visszavettem magamhoz teremtő erőmet, elhittem, hogy egyedül is tudok nagyot teremteni és bármi lehetségessé vált életemben.

T. Harv Eker a világ egyik legnagyobb trénere, aki segítségével megértettem, hogy egyszerre lehetünk spirituálisak is és milliomosok is.  Ő volt az első aki összekombinálta a spirituális fejlődést, az érzelmi blokkoldást a siker témájával és megerősített abban, nem csak agyban kell fejlődni, hanem a lélek dolgaival is foglalkozni kell.

Alex Mandossian online marketing guru, nemzetközi speaker és tréner akinek tudása, elkötelezettsége, szenvedélye és módszerei megláttatták velem azt ami fontos a szakmában és azt is ahova nem kell tenni a fókuszt.  Ő volt az, aki megerősítette szakmai alappilléreimet és kitágította a horizontot és azt a valóságképet, melyet merek álmodni magamnak.  2018-ban bekerültem az ő saját mentor csapatába, rendszeres mentortréningeken veszek részt és klienseket kapok tőle.

Dr. Joe Vitale, mentor, spirituális tanító, 55 bestseller könyv írója, a Hoopponopono módszerének elterjesztője a világban.  2018.-ban bekerültem mentor csapatába ahol személyes online tréningeket kaptam tőle és az  ő általa és Alex Mandossian által kidolgozott ZERO LIMIT MASTERY 1 ÉVES MENTORÁLÁSI PROGRAM keretében segítem tudásommal az ő klienseit.

Nagyobb projektek melyekben dolgoztam:

Szerezz magadnak egy ingyenes konzultációt velem!

  1. Kattints a feliratkozás gombra a youtube csatornámon.
  2. Válassz ki egy videomegosztásomat a 100 közül és nézd meg.
  3. A befejezést követően írj 1 megjegyzést a video alatti comment részbe arról, hogy miben segített téged ez a video.
  4. Ha ez is megvan, akkor jelentkezz itt a kapcsolati űrlapon vagy messengeren ha követőm vagy a hivatalos profilomon.