Home » PÉNZÜGYI UJJLENYOMAT MASTERCLASS
PÉNZÜGYI UJJLENYOMAT MASTERCLASS

PÉNZÜGYI UJJLENYOMAT MASTERCLASS

Szia!

Ezt a masterclass-t  azért állítottam össze neked, mert megtanultam, hogy hiába szeretnék célt elérni, megvalósítani, jobb életet teremteni,  amennyiben a pénzzel kapcsolatban blokkjaim, korlátozó hiedelmeim vannak, akkor, nem fogok tudni kilépni abból a valóságból, amelyet eddig is teremtettem magamnak, mindig ugyanazt teremtem és veszítem el ujra és ujra.

T.Harv Eker – A Milliomos Elme Titkai című bestseller könyv írója-, millió tanítványának tanítója szerint létezik olyan, hogy pénzügyi ujjlenyomat, amely meghatározza és keretek közé teszi azt, amit képes vagy teremteni.

Erről a pénzügyi ujjlenyomatról fogok most neked mesélni, hogy felismerd magad, miben vagy benne és Te mennyiben korlátozod saját kibontakozásod, teremtésed mértékét.

Ha szeretnél többet tudni saját történeteddel kapcsolatos visszahúzó erőkről, akkor gyere velem és ássunk mélyebbre a múltban!

 Találd meg rávezető feladatok segítségével, hogy mi az ami a te életedben akkora szerepet játszik, hogy visszahúz, blokkol abban, hogy előbbre juthass és bőségben élhess!

Szokott lenni 2 napos tréningem és vállalok személyes coaching-ot is, hogy minél hamarabb megtaláld azokat a belső akadályokat, melyekkel Te magad állsz a saját álmaid útjába.

Kérdezz tőlem!

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Ha van olyan kérdés, amely foglalkoztat, akkor tedd fel nekem és én elmondom mit gondolok szakmailag.

Sign up to Access Amy’s Ultimate Course Creation Starter Kit

uztztjttjtjjttzjzjtztjtzjtzzjtjtjjzjzjtjtjjjhggggggggggggggggggggdfgfdfgdgfddfggfgfdffggfddgfddgfgdgddgdggdgdfggf
close-link