Home » PÉNZÜGYI UJJLENYOMAT MASTERCLASS
PÉNZÜGYI UJJLENYOMAT MASTERCLASS

PÉNZÜGYI UJJLENYOMAT MASTERCLASS

Szia Teimel Zita vagyok business coach, mentor, marketing tanácsadó.

Ezt a masterclass-t  azért állítottam össza neked, mert rájöttem arra, hogy hiába szeretnél célt elérni, megvalósítani, jobb életet magad számára, amennyiben a pénzzel kapcsolatban blokkjaid vannak, nem fogsz tudni tovább lépni, növekedni és megteremteni azt a valóságot, amit megálmodtál magadnak!

Miután saját anyagi jólétem utáni kudarcaim arra késztettek, hogy magam is tanuljak erről a témáról, eljutottam a világ legnagyobbjaihoz akik segítettek nekem megérteni mi is történik a pénzteremtés körül, amely annyira fontos és meghatározó?

T.Harv Eker – A Milliomos Elme Titkai című bestseller könyv írója-, millió tanítványának tanítója és Robert Kyosaki a Gazdag Papa Szegény Papa bestseller könyv írója adott nekem értékes útravalót tanításaik során, melyet megfogadtam, alkalmaztam és meg is valósítottam.

Robert és Kim Kiyosaki

Az utamon szerzett tudást osztom meg veled most ingyenesen, hogy tudd mi az amit még nem tudsz a pénzzel kapcsolatban és hogy megértsd: nem kell szűkölködésben élned, mert bőség van a világban, csak meg kell tanulnod beengedni azt!

könyvés tanácsért ebben a témában és elég ismeretet szereztem amit én a szakmai és magánéletbeni fejlődésem alatt tanultam a pénzről, annak teremtéséről és megtartásáról. Jöttem egyszerű családból, mint valószínű te, éltem luxus körülmények között, aztán felelőtlenül más kezébe adtam pénzemet, aki azt pillanatok alatt el is tüntette és elveszítette, úgyhogy volt rendesen tanítás az utamon és lecke arra, hogy én is beleálljak a pénzzel kapcsolatos felelősségvállalásba. Szóval innen jövök, innen a tapasztalat és a legnagyobb nemzetközi tanítóktól szerzett tudásom, amit most szivesen megosztok veled is.

Ha szeretnél többet tudni saját történeteddel kapcsolatos visszahúzó erőkről, akkor gyere velem és ássunk mélyebbre a múltban!

 Találd meg rávezető feladatok segítségével, hogy mi az ami a te életedben akkora szerepet játszik, hogy visszahúz, blokkol abban, hogy előbbre juthass és bőségben élhess!

Lesz egy 2 napos tréningem hamarosan ahol saját pénzügyi ujjlenyomatodat megismerheted és lehetőséged lesz arra, hogy meg is változtasd!

SZERETNÉK TUDNI TÖBBET A TRÉNINGRŐL

Ha pedig személyes tanácsadásra jelentkeznél szívesebben, ahol csak a te helyzeteddel foglalkozom, akkor kérlek töltsd ki az űrlapot és amint tudok jelentkezem neked.

Kérdezz tőlem!

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Ha van olyan kérdés, amely foglalkoztat, akkor tedd fel nekem és én elmondom mit gondolok szakmailag.

Sign up to Access Amy’s Ultimate Course Creation Starter Kit

uztztjttjtjjttzjzjtztjtzjtzzjtjtjjzjzjtjtjjjhggggggggggggggggggggdfgfdfgdgfddfggfgfdffggfddgfddgfgdgddgdggdgdfggf
close-link