A pénz spirituális törvényei online kurzus

Szia! Szeretettel köszöntelek a Bőségfrekvencia Program 1. állomásán, ahol olyan témákat bontok ki, melyekről nem tanítottak az iskolában, nem igazán beszéltek róla szüleid sem.

Sok sok sikeres ember meghallgatása után úgy döntöttem összefoglalom hanganyag formájában, ők hogyan gondolkoznak úgy, hogy emberileg jók maradjanak de anyagi síkon viszont csodálatosan tudják áramoltatni a pénzt maguk körül.

Mivel mindenki időhiányban szenved, ezért ezeket a gondolatokat online tettem neked elérhetővé és nem egy 5 órás tréning formájában.

Így lehetőséged van a 2. és 3. állomás előtt ráhangolódni a témára, meghallgatni a legfontosabb gondolatokat, megérteni miért is fontos a pénzhez való viszonyod letisztogatása.

Nagy tanítóim voltak az életben akiknek tudását és tanításait foglalom neked itt össze.  Volt aki tapasztalatát és tudását adta nekem át, volt aki meglopott és átvert, a lényeg, hogy mindkettőből sokat tanultam és azt szeretném, ha te nőként meghallanád, amit most megosztok és nem követnél el túl sok hibát a pénzzel kapcsolatban, ha már meg lehet őket előzni.

A másik célom ezzel az állomással, hogy megértsd: hiába álmodozol, vágyakozol, meditálsz arra a témára, hogy gazdagabb lehess, vagy hogy sok pénz áramoljon vállalkozásodba, életedbe, addig nem fog változni az életed, amíg a tudatalattidban olyan negatív lenyomatok vannak, amelyek megakadályozzák alattomosan, csendben azt, hogy előrébb juss.

Akkor vágj is bele!  Az első blokkban 4 videót találsz, melyet korábban a Bőségfrekvencia facebook csoportomban osztottam meg és ehhez a témához kapcsolódik.  Aztán pedig az ígért hanganyag sorozat a PÉNZ SPIRITUÁLIS TÖRVÉNYEIRŐL.

MEGJEGYZÉS:

A legtöbb hallgatnivaló max 20 perces és tökéletesen alkalmas arra, hogy munkába menet, metrón, autóban gyorsan meghallgasd őket.  Ha csak ennyi időd van, akkor egyesével menj végig a blokkokon, ha pedig rászánod az időt, akkor minőségi figyelemmel tedd, jegyzetelj magadnak feltétlen és figyeld meg milyen gondolatokat indítanak az egyes témák el benned.)

Minden hanganyag alatt van egy link a munkafüzethet, melyet ki tudsz nyomtatni és jegyzetelni tudsz benne.  Kattints a linkre a letöltéshez és utána kezd el hallgatni a hanganyagot.

Ez a hanganyag egységben van mindazzal, amit a Bőségfrekvencia program 2. és a 3. állomásán tanítok neked.

Érdemes az első hallgatást követően ujra és ujra visszajönni ide és meghallgatni még egyszer az üzeneteket.

Figyeld meg mit hallasz meg most belőle, mi az amit alkalmazni tudsz azonnal és aztán fél év mulva ujra hallgatást követően mi lesz az, amit másképp csináltál és másként kezdett el működni az életed azon a területen.

SZERETNÉL TOVÁBBLÉPNI, KILÉPNI A LÁTHATATLANSÁGBÓL, MEGVALÓSÍTANI ÖTLETEDET, TERVEIDET?

Hogyan tudok segíteni ebben neked?

Szerezz erőt, bátorságot és növeld magabiztosságodat, önértékelésedet és önbizalmadat mielőtt kilépsz a láthatatlanságból és felvállalod magad.

BŐVEBBEN A PROGRAMRÓL

Ha úgy érzed a legnagyobb biztonságot és tudást a személyes coaching, mentorálás adja neked, mert szeretnél gyorsan haladni előre, akkor válaszd személyre szabott tanácsadásaimat online vagy személyesen is.

BŐVEBBEN A MENTORCSOMAGJAIMRÓL