A pénz spirituális törvényei online kurzus információ

Szia! Szeretettel köszöntelek a Bőségfrekvencia Program 1. állomásán, ahol olyan témákat bontok ki, melyekről nem tanítottak az iskolában, nem igazán beszéltek róla szüleid sem.

Sok sok sikeres ember meghallgatása után úgy döntöttem összefoglalom hanganyag formájában, ők hogyan gondolkoznak úgy, hogy emberileg jók maradjanak de anyagi síkon viszont csodálatosan tudják áramoltatni a pénzt maguk körül.

Mivel mindenki időhiányban szenved, ezért ezeket a gondolatokat online tettem neked elérhetővé és nem egy 5 órás tréning formájában.

Nagy tanítóim voltak az életben akiknek tudását és tanításait foglalom neked itt össze.  Volt aki tapasztalatát és tudását adta nekem át, volt aki meglopott és átvert, a lényeg, hogy mindkettőből sokat tanultam és azt szeretném, ha te nőként meghallanád, amit most megosztok és nem követnél el túl sok hibát a pénzzel kapcsolatban, ha már meg lehet őket előzni.

A másik célom ezzel az állomással, hogy megértsd: hiába álmodozol, vágyakozol, meditálsz arra a témára, hogy gazdagabb lehess, vagy hogy sok pénz áramoljon vállalkozásodba, életedbe, addig nem fog változni az életed, amíg a tudatalattidban olyan negatív lenyomatok vannak, amelyek megakadályozzák alattomosan, csendben azt, hogy előrébb juss.

Ezt az online kurzust az Everness Akadémián értékesítem, ott tudsz több információt meg róla.

TOVÁBB AZ EVERNESS AKADÉMIÁRA