Üzletasszony

Változtatni, javítani, értékrendet, gondolatot formálni, tanítani, inspirálni

#már van vállalkozásom #kockáztattam #szájról szájra terjed a híre, nincs mögöttem tudatos marketing #van weboldalam és facebook oldalam és ott hirdetek #nem tudom hogyan lehetne több vevőm, kliensem #a termékem, szolgáltatásom bonyolult, nem tudom, hogyan kommunikáljak egyszerűbben róla #nem értek az online világhoz de szeretnék több helyre eljutni, mint a közvetlen környezetem #szeretnék több bevételt könnyedén #szeretném ha profibb lenne a megjelenésem

  • Ha hatással szeretnél lenni a környezetedre és pozitív változásra.
  • Ha már elindultál, vállalkozol, befektetted pénzed, időd, energiádat abba amiben hiszel.
  • Ha marketing szakmai segítség nélkül indultál el mert hittél saját tehetségedben és tudásodban.
  • Ha eddig szájról szájra terjedt híred, de úgy érzed egy ponton túl kellene tudatos marketing.
  • Ha megszületett benned a vágy, hogy tudásodat sokkal több ember felé eljuttasd, mint akihez elér a karod személyes találkozás formájában.
  • Ha méltóan szeretnéd megmutatni a piacon azt a tudást, minőséget, melyet képviselsz.
  • Ha felismerted, hogy egy szinten túl business és marketing irányú segítségre van szükséged a növekedéshez.
  • Ha megszületett benned a vágy arra, hogy lojális közösséget hozz létre magad körül, akik szeretnek, megismernek és bíznak benned.

Amennyiben úgy érzed, hogy rólad szólnak e sorok, akkor engedd meg nekem, hogy segítsek neked a NÖVEKEDÉSBEN. Nincs azzal semmi gond, ha nem értesz a marketinghez és ahhoz, hogyan kell növekedni és nagyobb piacot elérni.  Azzal van csak gond, ha ezt hagyod, hogy így is maradjon és magadat okolod azért, mert nem megy a vállalkozásod!

Tudtad azt, hogy a világ legsikeresebb emberei úgy érték el amit elértek, hogy okos emberekkel vették körül magukat és mentort tartanak?  Még a legnagyobbak is hát még!  Trénerek, motivátorok, tanárok, inspirálók, üzletemberek mind ehgytől egyig meg is osztják ezt nyíltan minden fórumon, ahol ők a követőikkel tartják a kapcsolatot.

Tedd meg az első legfontosabb lépést a növekedéshez, hogy nyitsz a tudásra, tanulsz, fejlődsz a business-ben és marketingben és szakmailag segítséget kérsz!

Miért? 

Mert nincs annál rosszabb, mint csípőből tüzelni, ösztönből előre menni hosszú évekig megalapozott stratégia nélkül.  Az is kellemetlen, ha tudod hol a jó irány, de nem tudod, hogy HOGYAN lehetne oda eljutni. Engedd meg azt, hogy olyan segítséget nyújtsak neked! Megóvlak téged a felesleges zsákutcáktól és felkészítelek az előtted álló akadályokra, ami akkor már nem is lesz akadály, ha tudod mit kell tenned amikor szembe jön.

Nézzünk rá együtt mi az ami feltétlen szükséges a te vállalkozásodban a továbblépéshez, a növekedéshez. Tudd meg mi minden fontos a márkaépítésben te piacodon a profi megjelenésen, a hiteles szakmai hozzáértésen és a facebook kommunikáción túl!

Hogyan tudok neked segíteni abban, hogy több emberhez eljuss?

Nézzünk rá alaposabban arra amit eddig felépítettél, ahogyan építkeztél, keressük meg azokat a hiányzó láncszemeket, melyek szükségesek az erős márka kialakításához, nagyobb eléréshez.

BUSINESS COACHING MÁRKAÉPÍTÉSHEZ

A mini tréningek felölelik a márkaépítés 7 nagyon fontos aspektusát.  Online tettem elérhetővé, kényelmes körülmények között az otthonodból részt vehetsz rajtuk egyesével vagy az összesre regisztrálva.

ONLINE MARKETING MINI TRÉNINGEK

Ebben a csoportban vállalkozó nők számára minden héten marketing jellegű tanácsokat, ötleteket és tippeket osztok meg.  Érdemes ráhangolódni erre a frekvenciára, és kivenni mindazt ami ajándékot tartogat neked.

MARKETING TANÁCSOK A BŐSÉGFREKVENCIA CSOPORTBAN FACEBOOKON

A hangyanyagban megosztom veled mindazt amilyen leckéket én kaptam annak érdekében hogy akarjak többet tudni a pénzről, a termetésről és a pénz megtartásáról. Elmesélem mindazt, ami engem felébresztett és arra inspirált, hogy álljak bele jobban a pénzügyeim menedzselésébe. Elmesélem mi inspirált arra, hogy mindezt veled itt meg is osszam.

INGYENES HANGANYAG A PÉNZTUDATOSSÁG NÖVELÉSÉRŐL

Kérdezz tőlem!

Ha szeretnéd kérni az ingyenes 30 perces konzultációt akkor töltsd ki ezt az űrlapot és én jelentkezem időpontegyeztetésre.

Sign up to Access Amy’s Ultimate Course Creation Starter Kit

uztztjttjtjjttzjzjtztjtzjtzzjtjtjjzjzjtjtjjjhggggggggggggggggggggdfgfdfgdgfddfggfgfdffggfddgfddgfgdgddgdggdgdfggf
close-link