Légy bátor és hallgass női megérzéseidre!

 

Légy bátor! Hallgass női megérzéseidre, belső hangodra és merd tenni azt amitől dobban szíved és ami iránt szenvedélyt érzel! Légy optimista és higgy abban, hogy rád és a tudásodra is szüksége van a világnak! Ne félj azt megmutatni!

Soha nem volt még ekkora mozgás és szabadságtere a nőknek mint most a mai világban.

Hányan érezzük azt, hogy fordulóponthoz érkezett világunk?

Valami nagy és páratlan dolog történik most a világban és nem csak kívül, hanem az emberekben belül is.

Te is részese vagy egy ébredésnek és átalakulásnak amely most nagyban történik.
Ez a folyamat mindannyiunkban zajlik, benned is és bennem is, és még nők millióiban akiknek már nem elég a túlélésért küzdeni.

A legnagyobb dolog ami történt a nőkkel kapcsolatban az elmúlt 5000 év során a történelemben, hogy felszabadultunk a béklyók alól, melyek nem hagytak bennünket kibontakozni.  A mai korban élő nők az elsők, akik kitörhetnek, szabadok lehetnek és megvalósíthatnak sokkal többet, mint a háziasszonyság vagy az anyaság.
Már nem elég, hogy ezek a szerepek alapján ítéljenek meg bennünket.

Sosem volt még annyi lehetőség a nők számára, mint most, hogy hatással legyenek dolgokra, kiteljesüljenek, hogy megvalósítsák önmagukat, hogy döntéseket hozzanak a saját jövőjük érdekében és hogy befolyással legyenek a dolgok alakulására.

Így hát ha te is azok közé tartozol, akikben ez a vágy már megszületett, vagy születőben van csak fogalmad sincs hogyan mutasd meg a világnak akkor te is a történelem része sőt egy nagyobb, globális változás szereplője vagy. Egy sokkal nagyobb történet része, mint gondolnád!

De hogyan is lépj ki? Hogyan mutasd meg önmagadat a férfi világban?

Ha tudni szeretnéd hogyan is lépj ki és mutasd meg magad, akkor töltsd le ingyenes hanganyagomat itt!

Ebből a hanganyagból megtudhatod mennyire fontos a megfelelő hozzáállás és gondolkozás ahhoz, hogy női vállalkozóként sikeresen túl tudj lendülni majd az előtted álló kihívásokon.

Ha érdekel az, hogyan tudsz úgy előre haladni hogy közben figyeled belső hangodat, akkor jelentkezz személyes vagy online coachingomra, megmutatom neked.

By | augusztus 10th, 2017|Cikkek|0 Comments

About the Author: