Nagyító

Nagyító – tegyünk rendet a marketingben ha el vagy veszve és nem tudod, mit lépj ha több vevőt szeretnél.

  • Van már vállalkozásod, de nem elég nagy és el vagy veszve a marketing tengerében?
  • Önnállóan próbálod menedzselni a marketingedet, de nem jutsz sehova?
  • Befektettél sok pénzt, időt, energiát már a vállalkozásodba és ingyenes tartalmakkal képzed magad marketingben, hogy arra minél kevesebbet kelljen költened?
  • Nem tudod, hogy a sok választási lehetőség közül, amely a marketing tárházában lehetséges – melyiket válaszd, minek lenne a legnagyobb értelme?

Ha már befektettél sok pénzt, energiát, időt, tudásodat egy vállalkozásba, onnan csak előre az út.  Gyere el és NAGYÍTÓVAL belenézek abba, hol tartasz és rendet teszünk együtt benne.  Megmutatom az irányt, hogy neked merre az előre és mi a leghatékonyabb lépés az úton, hogy több vevőd legyen.

Gyakoriak a találkozásaim olyan vállalkozókkal, akik már elindultak, felépítettek egy rendszert, egy vállalkozást, de az valahogy nem akar áttörni egy bizonyos határon, hogy sokkal több bevételt hozzon.  Van valami, amit egy láthatatlan plafonnak is nevezhetünk, amely megakadályozza azt, hogy nagyobbra nőhessen.  Hogy mi lehet egy ilyen láthatatlan plafon?  Sokszor a legalapvetőbb dolgokon csúszik el minden, a névválasztáson, az üzeneten, az üzenet tisztaságán, vagy azon, hogy nem is ismered jól azt a célcsoportot, akihez kommunikálsz és akinek eladsz.  Ez az utóbbi tény már rengetegszer kiderült és pusztán azzal, hogy alaposabban kielemeztük a terméket, szolgáltatást és a célcsoportot, egészen nyilvánvalóvá vált, hogy hol csúszik el a kettő egymástól és miért nem jut el az üzenet a fülekbe.

Ha Te is ebben a cipőben jársz, akkor egy percet se vesztegess a további próbálkozásra, mert lehet, hogy pillanat alatt korrigálható egy adott állapot és a megfelelő kommunikációval és célzással hatalmas előrelépést lehet tenni.

Amennyiben úgy érzed, hogy rólad szólnak e sorok, akkor engedd meg nekem,
hogy segítsek neked a RENDRAKÁSBAN ÉS A TISZTÁNLÁTÁSBAN!

Tedd meg az első legfontosabb lépést, hogy szakmailag segítséget kérsz.

Miért?

  • Mert nincs annál rosszabb, mint lelkesedéssel rohanni évekig a rossz irányba  és aztán zsákutcába érni, elveszíteni a pénzedet, hitedet, lelkesedésedet.
  • Engedd meg azt, hogy olyan segítséget kapj, amely megóv téged a felesleges zsákutcáktól és akadályoktól,
  • Engedd meg nekem, hogy  felkészítselek téged arra, hogy milyen akadályokkal fogsz szembe kerülni és hogyan kell arra időben, készségekben felkészülni.
  • Légy nyitott arra, amit egy szakmailag nagyobb tudású és többet tapasztalt segítő tud neked mondani.

Állítsd meg a folyamatot, amely nem vezetett eddig tovább az úton és változtass márkastratégiádon, hogy könnyedén érhess el nagyobb célokat!

HA SZERETNÉL KÉRNI EGY INGYENES 30 PERCES KONZULTÁCIÓT TŐLEM, AKKOR JELENTKEZZ AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL A LAP ALJÁN
SZERETNÉK MEGTUDNI TÖBBET ARRÓL, HOGYAN LEHET VELED EGYÜTT DOLGOZNI.

Kérdezz tőlem!

Ha szeretnéd kérni az ingyenes 30 perces konzultációt akkor töltsd ki ezt az űrlapot és én jelentkezem időpontegyeztetésre.

Sign up to Access Amy’s Ultimate Course Creation Starter Kit

uztztjttjtjjttzjzjtztjtzjtzzjtjtjjzjzjtjtjjjhggggggggggggggggggggdfgfdfgdgfddfggfgfdffggfddgfddgfgdgddgdggdgdfggf
close-link