Mire vagy hivatott? Mi a te ajándékod a világnak?

Gondolatébresztő kérdések és feladatok a Női Belső Erő Aktiválás című CDm-hez és személyes coachingomhoz:

“Most arra irányítsd figyelmed segítségemmel, hogy felismerd, mennyire vagy kapcsolatban saját életfeladatoddal?

Mennyire érzed és tudod, hogy mi a te életcélod?

Mennyire éled azt, aki igazán vagy?

Mennyire nyomod el magadban igazi énedet csak azért mert benne vagy egy élethelyzetben, amlyhez ragaszkodsz, fontos neked és nem szeretnéd azt elveszíteni?

Mennyire azt éled aki igazán vagy és mennyire akarsz megfelelni mások elvárásának?”

Amire most nagyon nagy hangsúlyt fektetnék az az, hogy mi a Te saját egyedi és megismételhetetlen ajándéka a világnak, melyet meg tudsz osztani az ittléted alatt? Hogy és milyen módon kell neked kifejezned és megélned mindazt amiért leszülettél a földre?

Ez nagy valószínűséggel más lesz, mint ami a mostani karriered és amiből most tartod el magad anyagilag. Ez a kérdés azzal kapcsolatos, hogy mi az amivel Te hozzá tudsz járulni valamihez amihez neked kell hozzájárulnod? A kérdés az, hogy megtalálod e azt a vágyat magadban, amely az iránt van hogy teljesíts egy küldetést, amiért ide jöttél a földre.

Hogyan is kell ezt megtudni? A kulcsa mindennek az, hogy figyelmedet a saját belső tehetségedre, erősségedre fokuszold. Nem csak arra, amiben csak jó vagy vagy amiből pénzt keresel jelen pillanatban. Hanem arra a tehetségre ami benned bujkál és amivel a legjobb lehetsz bárkinél amennyiben energiát szentelsz annak a tehetségnek az ápolására. Nagyon fontos a szó, hogy fejleszd és erősítsd ha megtalálod . És ha megtaláltad és kapcsolódtál ezzel a tehetséggel és hajlandó vagy fejleszteni azt, akkor a következő fontos lépés az, hogy hogyna fogod ezt úgy megmutatni a világnak, hogy a legtöbbet tudj vele jót tenni?

Szóval először is nézz magadba és fedezd fel, hogy mennyire vagy kapcsolatban saját utaddal és küldetéseddel? Mennyire vagy tudatában saját tehetségednek? Hol tartassz az úton? Fejleszted tehetségedet vagy sem már? Használod már tehetségedet arra, hogy mások szolgálatába állítsd?

Ha ezekre a kérdésekre választ adsz magadnak, akkor fogod tudni megérteni, hogy mennyire vagy az utadon és mennyire nem.

Ha egyedül nem megy akkor szivesen segítek neked.  Jelentkezz FEMPOWER COACHINGOMRA  és leegyszerűsítjük együtt a dolgokat 🙂

By | április 27th, 2018|Cikkek|0 Comments

About the Author: