Mennyire vagy elégedett jelenlegi karriereddel, munkáddal?

 

Szeretnélek most invitálni arra, hogy gondolkozz el azon a munkán amellyel jelenleg a megélhetésedet megteremted magadnak.

Hogy érzed benne magad?

Mennyire vagy elégedett vele?

Mennyire van egységben munkád azzal aki vagy?

Mennyire tölt téged ez a munka?

Mennyire vagy értékelve anyagilag ezen a munkán keresztül?

De ránézhetsz saját karrieredre olyan szempontból is, hogy vajon mennyit dolgozol és mennyi időd marad önmagadra, hogy csak magaddal légy és kapcsolódni tudj belső hangodhoz?

Ideális esetben az lenne a jó, ha javára tudnánk válni a társadalomnak vagy másoknak valamiben saját tehetségünk és szakértelmünkkel. Lehet hogy úgy, hogy rátaláltunk arra, ami a küldetésünk és a bensőnkkel összhangban áll, de lehet, hogy még nem és nem az teszi ki munkánk legnagyobb részét.

A legfontosabb dolog mindenek mellett az önmegvalósításban és a karrierválasztásban felsőbb rendű, hiszen a lényeg az, hogy megteremthesd az anyagi bázisát mindannak, amit neked kell megvalósítanod az életben.

Nekünk nőknek nem kell, hogy milliomosokká váljunk ahhoz, hogy olyan életet teremthessünk amivel megvalósíthatjuk álmainkat, hogy kifejezhessük törődésünket, hogy kifejezhessük kreativitásunkat vagy a szépség utáni igényünket.

A lényeg az, hogy bármilyen munkával és karrierrel odáig kellene tudni eljutni, hogy megteremtse a lehetőséget arra, hogy a saját képességeimet kibontakoztathassam.

Szóval gondold most át azt, hogy hogyan teremted meg te az anyagi hátterét annak, hogy kibontakoztathasd ami benned van?

Nézd meg mennyire tükrözi a jelenlegi munkád saját értékrendedet?

Figyeld meg mennyi energiád marad jelenlegi karriered mellett arra, hogy kreatívan megéld és megteremthesd az a másik oldaladat, amely a küldetésed és az utad.

Tehát ezt nevezem önmagadat beteljesítő karriernek. Amikor számba veszed, hogy most hol tartassz valójában és merre mész, amely legjobban tükrözi saját értékrendedet és önmagad.

Ha még egyáltalán nem éled küldetésed vagy nem élsz saját belső legmélyebb értékeid szerint, akkor itt a lehetőség 2017-ben lépéseket tenni annak érdekében, hogy jelenlegi karriered biztonságot adó támasza mellett, hogyan tudsz finoman úgy navigálni, hogy beleférjen életedbe az is, hogy saját értékeidet figyelembe vedd.

Tehát javaslom, hogy nyugodt körülmények között vedd számba minden erőforrásodat, amivel rendelkezel, amivel értéket tudsz adni másoknak. És ha valaha szeretnél többet kihozni munkádból legyen az alkalmazotti állás, vagy vezetői állás de akár önnálló vállalkozás is, akkor nézd meg, hogy hogyan tudsz saját erőforrásaiddal és tehetségeddel nagyobb hasznára lenni még ennél is környezetednek és a közösségnek amelyben élsz.

Nézd meg, hogy mi lenne a legegyszerűbb módja ennek vagy a leg erősebb módja ennek.

Vagy tervezd meg magadban azt, hogy hogyan tudnál mostantól kezdve úgy megnyilvánulni, hogy ugyanannyi idő alatt még több értéket tudj megosztani önmagadból? Hogyan tudsz még több embert elérni és átadni nekik azt amit te tudsz?

Nézd meg, hogy a jelenlegi munkahelyedet hogyan tudsz mostantól kezdve úgy fellépni, hogy az még jobban kifejezze és tükrözze értékeidet? Hogyan tudod életed terét úgy kiszélesíteni, vagy új rendszert és struktúrát teremteni, amelyben megmutatahatod jobban tehetségedet olyasvalamit amely nagyobb egységben van a saját értékrendeddel?

És végezetül mérd fel azt, hogy hogyan tudnál úgy változtatni jelenlegi karriereden, amely affelé segítene, hogy végre igazán önmagad lehess, ahol az igazi értékrendet erősítheted.

Lásd magad ebben az életben megnyílva arra, hogy kitágítsd határaidat és sokkal több ember hasznára válva mint korábban tetted.

Tervezd meg hogyan tudsz értelmet adni életednek, munkádnak és hogyan tudsz több időt szánni annak az énednek aki mindezt szeretné megvalósítani.

Ha egyedül nem megy és segítőre van szükséged ebben a folyamatban, akkor nyújtom kezem.  Hívj fel és kérj segítséget.

By | május 10th, 2018|Cikkek|0 Comments

About the Author: