//Iránytű – márkaépítés alapjai

Iránytű – márkaépítés alapjai

Indulj el vagy építkezz tudatosan!

Gyere el a 2 napos Márkaépítés alapjai tréningemre és tudni fogod merre az előre, hol vannak biztos alapok, melyre lehet építkezni!

FIX ÁLLÁS MELLETT DOLGOZOL ÉS NAGYON SZERETNÉL MAGÁNVÁLLALKOZÓVÁ VÁLNI?

VAN MÁR MELLÉKÁLLÁSBAN BEVÉTELED ABBÓL AMIT CSINÁLSZ DE SZERETNÉL ANNYIT TREMTENI, HOGY ELTARTSON TÉGED ANYAGILAG BIZTONSÁGGAL?

VAN VÁLLALKOZÁS ÖTLETED, DE NEM TUDOD, HOGYAN INDULJ EL AZ ÚTON JÓ IRÁNYBA?

ESETLEG ELINDULTÁL MÁR SZAKMAI SEGÍTSÉG NÉLKÜL, DE BIZONYTALAN VAGY ÉS SZERETNÉL TUDATOSAN ÉPÍTKEZNI?

Mindegy hogy elindultál már vagy még csak most tervezel saját lábakra állni és ott megerősödni!

Ez az 2 napos kurzus pont neked szól!

Építkezz stabil alapokra!

Erősítsd meg céged, vállalkozásod, márkád alappilléreit, hogy nagyra tudjon nőni!

Tudd meg mi a titka annak, hogy hosszú távon sikeres tudj maradni?

Építs olyan marketing rendszert vállalkozásodban, amely a leghatékonyabban segíti forgalmad növekedését!

NE FELEDD A TE FELELŐSSÉGED VÁLLALKOZÓKÉNT NEM CSAK ABBAN VAN HOGY SZINVONALAS SZOLGÁLTATÁST NYÚJTS, HANEM ABBAN IS, HOGY AZT JÓL EL IS TUDD ADNI!

Ezen az 2 napos tréningen megtudhatod:

Mi mindent kell a vállalkozásod mögé tenni megjelenésben, tartalomban?

Hogyan kell jól felépíteni önmagad, hogy hiteles légy?

Hogyan kell építkezni a termék vagy szolgáltatás választékoddal?

Hogyan tudsz építkezni az árazásoddal?

Mi mindent tudsz tenni a facebook megosztásokon túl az ismertséged növelése érdekében?

1.nap

Átvesszük azokat a fontos tudnivalókat, melyek az alap lerakásához elkerülhetetlenek.  Ez a nap elméleti és gyakorlati nap is egyszerre.  Megtanít új nézőpontokat, stratégiai gondolkodást és olyan dolgokra kérdez bele, melyet nagy valószínűséggel nem gondoltál át még korábban.

2.nap

Belemegyünk a saját vállalkozásoddal kapcsolatban a részletekbe és elmélyítjük az első napon tanultakat.  Gyakorlatba rakjuk át az elméletet és kidolgozzuk azokat a fontos lépéseket, melyek a Te vállalkozásod számára a következő lépcsőfokok lehetnek.

A következő 2 napos tréning időpontjai:

2019. október 19-20 10-17h

A tréning díja:
30.000 Ft/ fő

Helyszíne: Budapest 1125 Szilágyi Erzsébet fasor 34. fsz 1.

NÉHÁNY SZÓT ARRÓL, HOGY MENNYIRE FONTOSNAK TARTOM EZT A TÉMÁT

Marketing tanácsadóként főleg márkaépítéssel foglalkozom és azt tapasztaltam, hogy a legtöbb kliensemnek fejében a márkaépítés megáll a weboldal megtervezése és a facebook oldal elindításánál.  Azonban ez korántsem így van és látom a csalódott arcokat, akik nem értik, hogy miért nem özönlenek az emberek nagy számmal a megosztások után vagy a weboldal elindítását követően.  A jó hírem az, hogy sokat léptél előre azzal, ha ezek a pilléreid megvannak, de ezen kívül van nagyon sok tényező ami a márkád megítélését és népszerűségét befolyásolják.  Ha tudod mik ezek, akkor tudsz másra is figyelni és más lehetőségeket is kihasználni márkaismertséged növelésére.  Ezért azt találtam ki, hogy annak, aki nem engedheti meg a tanácsadói díj kifizetését magának, felajánlok egy 2 napos tréninget, ahol darabokra szedjük azt, ahol te most tartasz és kielemezzük, hogy mi az ami megvan és mi az ami hiányzik ahhoz, hogy stabil és erős márkád lehessen.  Ezt a folyamatot nem lehet rövidebb idő alatt megúszni, mert nem csak a gondolkodást kell megismerni és a lehetséges eszközöket, hanem azt alkalmazni sem árt.  Mankót adok kezedbe, amellyel nagyobb biztonsággal tudsz sétálni az úton.  Tudod vannak alapszabályok melyeket érdemes követni és akkor sikeres is lehetsz .  De ha nem tudod mik azok és nem is élsz velük, akkor csak a szerencsére tudod bízni a vállalkozásod jövőjét.

Ha úgy döntessz szeretnél okosodni ebben a témában, akkor már a következő naptól fogva másképp fogod látni saját vállalkozásod működését és az előtted álló lehetőségeket!

Ha a tudásba fektetsz, akkor sok-sok pénzt tudsz megspórolni, melyet nem fogsz később kidobni az ablakon!

AMIT A TRÉNINGEN RÉSZTVEVŐK MONDTAK:

“Teimel Zita “Márkaépítés Pillérei” workshopja többünk számára a lehető legjobbkor érkezett.
A 8 résztvevő ugyan más-más fázisban tart a vállalkozásban, mégis mindannyian megtaláltuk benne azt a pluszt, ami az aktuális helyzetünk továbblendítéséhez szükséges.   A résztvevők többsége szolgáltatás témakörben vállalkozik, és elsősorban “én-márka” kialakítása vagy átalakítása volt a fő célja, de a termékkel vagy szolgáltatásbrandinggel megjelenők is megtalálták a számításukat.  A teljes workshop kiváló hangulatban telt.   
Zita tapasztala, profizmusa a nyitott és biztonságot adó személyiségével párosítva rögtön képes volt megnyitni bennünket, így a felesleges körök helyett az első pillanattól a lényegre koncentrálhattunk:  A márkánkat/elképzelésünket/ideánkat őszintén meztelenre vetkőztettük, és a Zita által bemutatott keretrendszerbe illesztettük.   Részben közös, részben önálló munkával jutottunk el a korábbi origótól egy átgondolt, új és stabil alapra helyezett énkép/márkakép pilléreinek felállításához.  Az önálló munka segítette az elmélyülést, a közös munka pedig kiváló visszajelzés volt:
Egyrészt megértettük, hogy a társaink is hasonló problémákkal állnak szemben, tehát nem vagyunk egyedül az elakadásainkkal,  másrészt az őszinte, segítő szándékú, direktben kapott visszajelzésekből rengeteget tanulhattunk. Fáradtan, mégis feltöltődve jöttünk el.  Én alig várom a folytatást!” Kardos Zs. MOMPreneurs Balatoni Vállalkozó Anyukák Klubja
“Elképesztő nap volt! 
Kőkemény önismeret a marketing-branding területen hasznosítva…
Ami a mai világban elengedhetetlen. És így átadva olyan erőt ad, hogy estére le is taglózott.
Köszönöm a lehetőséget! ” Csórics B. színész

” Ismét köszi Zita, amit kaptunk!

Mindig egy lépéssel előbbre viszel. /A legjobb értelemben húzós-zúzós együttműködéseinkben sokszor egyszerre 4-5-tel is , amikor kipurcanásig toljuk ketten!/” Albert K. terapeuta, tréner

“Elindult valami fontos! Köszönöm Zita! És a többieknek meg az őszinte tükröket és a csajos útkeresést!!” Melkvi A. vállalkozó

“Drága Zita! Köszönöm neked ezt a csodás napot!! Nagyon hálás vagyok, úgy érzem, hogy ez a kurzus pontosan az volt, amire szükségem volt szakmailag. Pontosan azt kaptam, amire számítottam, mindezt csodás női társoságban, inspiráló nőtársakkal! Köszönöm mindannyiótoknak és neked Zita a tudást és a téradást!!” Hrotkó H. mozgásterapeuta

Érdekel a Márkaépítés Alapjai tréning

Jelentkezem a tréningre!

Sign up to Access Amy’s Ultimate Course Creation Starter Kit

uztztjttjtjjttzjzjtztjtzjtzzjtjtjjzjzjtjtjjjhggggggggggggggggggggdfgfdfgdgfddfggfgfdffggfddgfddgfgdgddgdggdgdfggf
close-link