/Mini tréning – Letölthető tudásanyag készítése 5 lépésben
Mini tréning – Letölthető tudásanyag készítése 5 lépésben

Regisztráció

Tanácsadó, tréner, coach, gyógyító, tanár vagy?  Szeretnéd profibban kiszolgálni klienseidet? Szeretnéd tudásodat sokkal több emberrel megosztani, mint akivel személyesen találkozol?  Szeretnél eljutni tudásoddal új potenciális piacok felé?

Ha igen a válaszod, akkor nagyon jó helyen jársz itt.

Indítunk egy olyan mini tréninget ugyanis, ahol 5 héten át heti 1 alkalommal találkozunk online megbeszélésen, ahol végigvezetünk téged egy folyamaton, melynek végén elkészülhet első online tudásanyagod.  Mindegy, hogy ingyenesen szeretnéd a klienseid rendelkezésére bocsátani, vagy passzív bevételt szeretnél vele növelni online eladással, a lényeg, hogy indulj el az úton mert erre visz a világ, a piac, a technológia és mellesleg neked is könnyíti az életedet és több lehetőséget hoz a vállalkozás bővítésére.

Lépésről lépésre kapod a feladatokat, melyet ki kell dolgozni otthon.  Következő héten találkozunk online ismét, felteheted a kérdésedet, ha elakadtál és haladunk tovább a tartalom formázásán és az anyagod online láttatásának különböző lépésein.

Ne hagyd ki a lehetőséget!  Tanulj játszva, könnyedén most velünk olyan témáról, amely segítheti a te profi megítélésedet, könnyíti munkádat, ha egyszer megismered a benne rejlő lehetőségeket.

Várunk szeretettel.

Részvételi díj alkalmanként 5000, azaz 25.000 Ft az 5 alkalomra, mely előre fizetendő.

Az online mini tréning időpontjai:

Szeptember 30. hétfő 18-20h  /  Október 7 hétfő 18-20h  /  Október 14. hétfő 18-20h  / Október 21. hétfő 18-20h  /  Október 28 hétfő 18-20h

Aki a tréninget tartja:

Teimel Zita márkaépítési marketing tanácsadó, business coach www.teimelzita.hu

Melkvi Anita online tudásanyaggyártásért felelős stratégiai munkatárs, a Digital Marketing Team tagja www.teimelzita.hu/digitalmarketingteam

A részvételi díjat banki utalással tudod befizetni az alábbi bankszámlaszámra:

Brand M Consulting Kft
Raiffeisen Bank

Bankszámlaszám:
12010154-01234418-00100006

Amint megérkezett befizetésed, küldjük az online számlát. A számla kiállításához kérlek add meg adataidat a feliratkozási űrlapon. Amint megérkezett befizetésed, autómatikus emailben küldjük neked a mini tréning online elérhetőségét is.

Csak egy link, egy kattintás otthonról, a nappali ülőgarnitúrájából, kényelmesen, könnyedén és máris bent vagy egy online előadóteremben ahol mi a megadott időpontban várunk rád.

Egyszerű, kényelmes és rendkívüli rugalmasságot ad nekünk is és neked is.

Ne hagyd ki várunk!

Sign up to Access Amy’s Ultimate Course Creation Starter Kit

uztztjttjtjjttzjzjtztjtzjtzzjtjtjjzjzjtjtjjjhggggggggggggggggggggdfgfdfgdgfddfggfgfdffggfddgfddgfgdgddgdggdgdfggf
close-link