Hogyan tudsz saját intuícióddal kapcsolódni?

Gondolatébresztő feladatok a Női Belső Erő Aktiválása című CDm-hez és személyes coachingomhoz:

Ahhoz, hogy igazán magabiztosan tudj kilépni a világba és ki tudd bontakoztatni mindazt ami legbelül, legmélyebben kíván benned megszületni, ráérezhess arra, hogy milyen magasabb rendű küldetésed és feladatod van, ahhoz elkerülhetetlen, hogy kialakíts egy szétszakíthatatlan és erős kapcsolatot önmagaddal, a saját irányítóközpontoddal, lelkeddel, amely téged mozgat előre.

Azzal a forrással, amely tudja, hogy mi az életfeladatod itt a földön.

Ahhoz, hogy viszont kapcsolódni tudj önmagad legmélyebb üzeneteihez, ahhoz csendet kell teremtened magad körül.

Ki kell tudnod lépni a szélmalomharcból és a rohanásból és meg kell hogy állj egy kis időre, rendszeresen, akár rutinszerűen is és kizárni mindenféle ingert a környezetedből! Azért nagyon fontos ezt megtenned, mert csak abban az általad megteremtett csendben fogod tudni meghallani csak a belső hangot, amely irányt mutat majd neked és aminek követésével magabiztosan fogsz tudni előre lépni, mert az az egy ami a tied.

Hogyan kell elmélyedni és mélyen kapcsolódni magadhoz? Segítek neked és most részletesen elmondom mit kell tenned:

1. Ha kapcsolódni szeretnél, akkor teremts olyan helyet magadnak, ahol nem zavarhat senki és csend van körülötted.

2. Tégy félre mindent amit eddig csináltál és becsukott szemmel figyelj a légzésedre. Időzz el itt majd egy kicsit és helyezd a figyelmedet a légzésed lelassítására.

3. Figyelj befele, nyisd meg belső látásodat, belső hallásodat és figyeld érzéseidet és minden testjelzést amit csak észreveszel.

4. Ha majd elmélyültél ebben az állapotban, akkor fogsz tudni kapcsolódni azzal a belső bölcs éneddel, aki erős és aki tudja, hogy mi a legtöbb amit te meg fogsz tudni valósítani önmagdból ebben az életben.

5. Ha ez megvolt, akkor lélegezd majd be az összes energiát, bölcsességet, szeretetet melyet a bölcsebb énedben érzel és tágulj vele, nyílj ki a lehetőségekre főleg akkor ha eddig össze voltál zsugorodva és visszahúzódva éltél egy sokkal kevésbé önmagadat megvalósító életet.

6. Horgonyozz majd le egy kicsit ebben a saját magaddal egységben kapcsolódott állapotban és válj eggyé azzal a képpel amit ő gondol rólad.

7. Légy nyugodt, az univerzum megtalálja a módját annak, hogy segítsen önmagad legjobb életét megkreálni és megismerni amint tudod már hogy mi less az!

Próbálj meg minél többet időzni ebben a békés, egységben és mondj igent arra, amit a csendben érzel, hallassz, gondolsz, hogy lehetséges.

Amennyiben kérdésed van a témával kapcsolatban, szivesen állok rendelkezésedre.  Hívj nyugodtan!

By | február 27th, 2018|Cikkek|0 Comments

About the Author: