Mi történik, ha megvásárolom, és nem tetszik a hanganyag?

Kérlek, mielőtt megvásárolod ezt a programot, mindenképp győződj meg arról, hogy ki vagyok, hogyan gondolkozom, mit képviselek minden megosztásomban a Bőségfrekvencia facebook közösségemben, és a weboldalamon.  Kérlek tájékozódj rólam, és gyűjts információkat azért, hogy el tudd dönteni, én vagyok e az az ember, akitől tanulni szeretnél vagy sem.
Amennyiben úgy döntesz, hogy igen, megveszed a programot, akkor itt nincs visszafizetési garancia, mert én a tudásomat átadtam, ráadásul sokkal alacsonyabb áron tudtál hozzájutni, mintha személyes coachingra jöttél volna. Tanácsaim nemzetközi tanulmányokkal is alá vannak támasztva,  saját szakmai tapasztalatomat is belevettem, mellyel sikereket érhettem el, és innentől kezdve nincs kontroll a kezemben azzal kapcsolatban, hogy Te élsz- e a lehetőséggel ,és komolyan belefogsz-e a saját marketingterved átgondolásába, és kidolgozásába.
Amennyiben komolyan veszed a munkát, és elkészíted a tervedet, akkor biztosan számíthatsz még további ötletekre, és segítségre tőlem, melyet az 1 órás személyes mentorálás során kaphatsz meg, és benne van a program árában.
By | február 7th, 2020|0 Comments

About the Author: