Énmárkázás, énmárkaépítés avagy hogyan találd meg saját hangodat?

Énmárkázás, márkaépítés -önmagad felépítése, újra definiálása, saját hangod megtalálása a videóm témája. Mikor is van erre szükség? Amikor életed egy újabb szakaszába lépsz, ahol megváltozik egy körülötted levő struktúra és ahhoz kell illeszkedned, esetleg új célokat szeretnél elérni.

Ennek a folyamatnak a hiteles bemutatására elhoztam neked Michelle Obamát, aki nagyon jól tudta, hogy ő ki és mit akar mielőtt Obamát elnökké választották…de ott dőlt minden terve és ujra kellett definiálnia magát. Az ő példáján keresztül mutatom be a téma fontosságát a mindennapi életben is.

Michelle Obama már jóval azelőtt karriert futott be, hogy Barack Obama megszerezte a diplomáját és határozott elképzelései voltak azzal kapcsolatban, hogy ki is ő, hol vannak a határai, mennyire fontos neki a család és az a környezet, amelyben felnőtt és dolgozhatott.  De az élet folyamatosan csak a határok tágítására kényszerítette őt és azt is meg kellett neki lépnie, amiről azt gondolta ez lehetetlen.  Ez a folyamat során volt egy folyamatos transzformáció, fejlődés, megfelelés külvilágnak és önmagának és a mindig felmerülő kérdés: Vajon elég jó vagyok e a szerepemben?

Nem furcsa? Még ő is ezzel küzdött?  Nem csak a kisemberben szólal meg ez a hang, hanem még abban is aki a világ legtetején van?

Azért hoztam őt a történet alanyának, hogy megértsd, mindegy, hogy kicsiben vagy nagyban éled az életed, mindig lesznek újabb helyzetek, amikor újra kell magad definiálni és alakulni az új elvárásokhoz: legyen az az anyaságból való kijövetel, amikor már a gyermekeid kirepülnek, legyen az az alkalmazotti létből való kirepülés és önálló lábakra állás, legyen az egy cég vagy énmárka felépítése, mind ugyanaz a helyzet.

Szerezz magadnak ingyenes konzultációt velem!  Hogyan?

  1. Kattints a feliratkozás gombra a youtube csatornámon.
  2. Válassz ki egy videomegosztásomat a 100 közül és nézd meg.
  3. A befejezést követően írj 1 megjegyzést a video alatti comment részbe arról, hogy miben segített téged ez a video.
  4. Ha ez is megvan, akkor jelentkezz itt a kapcsolati űrlapon vagy messengeren ha követőm vagy a hivatalos profilomon.

GYERE FEJLŐDJ, TANULJ VELEM. INVITÁLLAK:

👍 Ingyenes webináriumaim szerdánként: https://www.teimelzita.hu/webinar-szerda-teimel-zitaval/

👍 Facebook közösségem: https://www.facebook.com/groups/tusarokkalazuzletivilagban

👍 Spotify podcast csatornám:  https://open.spotify.com/show/2jVn8Tv0ZwQqgsImv0nakV

🏎 GYORSÍTÓSÁV – Női vállalkozói mentorprogramom: https://feminakademia.hu/gyorsitosav-noi-vallalkozoi-mentorprogram/

👍 EGYÉNI TANÁCSADÁS: teimelzita.hu/kapcsolat

By | július 6th, 2021|vlog|0 Comments

About the Author: