Énmárkázás, énmárkaépítés avagy hogyan találd meg saját hangodat?

Ha Te is abban a helyzetben vagy, mint nagyon sokan mások, miszerint alkalmazottja vagy egy nagy rendszernek, amelyben már nem érzed jól magad, szeretnél belőle kilépni, de nem tudod a lépéseket, hogyan is csináld, akkor hallgasd meg ezt a videómat.  Az énmárka építésről lesz szó, önmagad megtalálásáról, definiálásáról és arról, hogy miért nem szabad félni a saját hangod hallatásától.

Mindegy, hogy állami cégnél voltál eddig, vagy multi alkalmazottja vagy, a lényeg az, hogy van egy rendszer jelenleg, amely megtart, biztonságot ad neked és nagyon nehéz onnan mozdulni és félelmetes kilépni a komfortzónából főleg akkor, ha nem tudod mivel jár a lépésed.

A következő visszatartó tényező a leendő vállalkozók számára az, hogy bele kell valamibe állni 100%-ban és láthatóvá válni és hallatni hangodat.  Ez is gondot jelent sokaknak, hiszen más utasításait követted eddig és mindig megmondták neked, hogy hova tarts.  A vállalkozói lét viszont nem ilyen, hanem te teremted a saját valóságodat és persze a jövődet.

A jó hírem az, hogy ha kilépsz és mered hallatni a hangod, akkor viszont nem azok az elvárások vonatkoznak rád, mint a multi cégnél, hanem sokkal nagyobb a szabadságtered!  Lehetsz pont olyan amilyennek szeretnéd mutatni magad, sőt nem kell semmilyennek látszanod, bőven elég ha azt mutatod, aki igazán, őszintén vagy!  Ezt a nagyvállalati rendszerben, vagy az állami szférában nem tudod megtenni, viszont a magánválallkozói piacon igen!

Sőt ez itt egyfajta versenyelőnynek is számít, ha van saját egyediséged, egyéniséged és nem sablonosan vagy profi.  Erről a témáról készítettem neked egy videó üzenetet, remélem hasznos lesz.

A cél az, hogy légy önazonos és vállald fel saját stílusodat, karakteredet és ne akarj mindenki számára megfelelni, úgysem fogsz tudni.

Szerezz magadnak ingyenes konzultációt velem!  Hogyan?

  1. Kattints a feliratkozás gombra a youtube csatornámon.
  2. Válassz ki egy videomegosztásomat a 100 közül és nézd meg.
  3. A befejezést követően írj 1 megjegyzést a video alatti comment részbe arról, hogy miben segített téged ez a video.
  4. Ha ez is megvan, akkor jelentkezz itt a kapcsolati űrlapon vagy messengeren ha követőm vagy a hivatalos profilomon.

GYERE FEJLŐDJ, TANULJ VELEM. INVITÁLLAK:

👍 Ingyenes webináriumaim szerdánként: https://www.teimelzita.hu/webinar-szerda-teimel-zitaval/

👍 Facebook közösségem: https://www.facebook.com/groups/tusarokkalazuzletivilagban

👍 Spotify podcast csatornám:  https://open.spotify.com/show/2jVn8Tv0ZwQqgsImv0nakV

🏎 GYORSÍTÓSÁV – Női vállalkozói mentorprogramom: https://feminakademia.hu/gyorsitosav-noi-vallalkozoi-mentorprogram/

👍 EGYÉNI TANÁCSADÁS: teimelzita.hu/kapcsolat

By | július 2nd, 2021|vlog|0 Comments

About the Author: