Home » E-book és hangoskönyv gyártása
E-book és hangoskönyv gyártása

TUDÁSODBÓL E-BOOK VAGY HANGOSKÖNYV GYORSAN, KÖNNYEDÉN

MENTORCSOMAG KEZDŐ VÁLLALKOZÓKNAK

Jó szakember vagy sok tudás van a fejedben, de nincs időd arra, hogy könyvet írj?

Szeretnél te is saját tudást megosztani online, de nem tudod hogyan kell?

Volna mit megosztanod online, de nem vagy technikai zseni és idegenkedsz a számítógép használatától?

Szeretnéd, ha segítene valaki abban, hogyan tudod úgy írott formába tenni tudásodat, hogy ne vegyen el túl sok időt tőled és ne legyen túl bonyolult végigcsinálni?

Van már weboldalad, nem használod semmire de szeretnél terelni rá forgalmat, hogy megtudják többen is ki vagy és mit csinálsz?

Tréner, coach, segítő vagy és szeretnéd eljuttatni tudásodat messzebbre, mint ameddig saját kezed elér?

Szeretnél tudásoddal passzív bevételt is szerezni és nem csak akkor keresni, amikor keményen dolgozol?

Ha magadra ismertél a felsorolásból, akkor gyere el hozzám, mert ez a mentorcsomag pont neked szól.

Eljött az az idő, amikor az online tudásmegosztás, figyelemfelkeltés, előadások lehetősége már nem csak egy opció, hanem kényszer is.

A koronavírus okozta karantén a legjobb példája annak, hogy az boldogult könnyedén, aki megoldotta az online átállást gyorsan, vagy akinek már eddig is voltak online értékesített etermékei, szolgáltatásai.

Az e-könyv és hangoskönyv gyártása ma már nem csak ingyenes anyagok letöltését teszik lehetővé, mellyel bővítheted az e-mail listádat és amely listának később rendszeresen tudsz más ajánlatokat is küldeni.  Az online tudásanyagok letöltése abban is segít, ha online kurzust szeretnél gyártani, vagy értékesebb tudást összeállítani egy csomagba és pénzért szeretnéd értékesíteni azt.

Ha ezt a mentorcsomagot rendeled meg, akkor segítek neked abban, hogyan tudod a fejedben levő tudást a legkisebb munkával és erőfeszítéssel hangoskönyvvé, vagy e-könyvvé változtatni és azt online reklámozni saját közösséged, követőid felé.

Megismertetek veled olyan felhasználóbarát szoftvert, amely mindent a kezed alá rak ehhez a tartalomgyártáshoz és megtanítalak használni a szoftvert gyorsan és könnyedén.

Megtanítom azt, hogyan kell a tartalomgyártásodban stratégiát tervezni, 1 hoszabb tartalomból több közösségi média megosztást készíteni és több közösségi média platform között azokat szétszórni.

Továbbá megmutatom hogyan készül el az e-könyved vagy hanganyagod látványterve, borítója és 3D prezentálása is.

Hogyan tudsz elindulni velem?

Jelentkezz be az ingyenes orientációs beszélgetésre, mely 30 perces és online kapcsolódás szükséges csak hozzá.

Itt váltunk egy pár szót egymással arról, amit szeretnél megvalósítani, kapcsolódunk egy kicsit és el tudjuk dönteni, hogy van e szimpátia, bizalom és tudnánk e együtt dolgozni?

Elmondom én mit tennék a helyedben a megvalósítás érdekében és te eldöntheted szeretnél-e velem dolgozni és, ha igen, akkor hogyan?

SZERETNÉK BEJELETKEZNI HOZZÁD AZ INGYENES ELSŐ BESZÉLGETÉSRE

Sign up to Access Amy’s Ultimate Course Creation Starter Kit

uztztjttjtjjttzjzjtztjtzjtzzjtjtjjzjzjtjtjjjhggggggggggggggggggggdfgfdfgdgfddfggfgfdffggfddgfddgfgdgddgdggdgdfggf
close-link