BUSINESS START INGYENES KEZDŐ CSOMAG

Minden fejben dől el!

Fontos a sikerhez a szakmaiság, a tudás és az akarat, de ha az érzelmeid és gondolataid nincsenek rendben a pénzzel, sikerrel, vállalkozói hozzáállással kapcsolatban, akkor sosem fogod tudni megvalósítani mindazt amit szeretnél és amibe időt, pénzt és energiát ölsz.

Ezért összeállítottam neked egy ingyenesen meghallgatható és elolvasható csomagot, mely segít neked abban, hogy legalább a rajtvonalhoz jól állj hozzá és aztán végig tudd futni a versenyt.

A félelmeid kezelése című e-könyvet azért írtam meg, mert azt tapasztaltam, hogy mivel a nők érzelmi lények, ezért őket sokkal jobban befolyásolják a tudatalatti félelmek, gátak az előbbre jutásban, mint a férfiakat. A férfiak erőből, egó-ból mennek előre, így vannak “huzalozva” és jellemzően nem kapcsolnak érzelmeket a businesshez. Ellenben a nők ugyanúgy érző lények maradnak, empatikusabbak és bizony szorongással tölti el őket sok minden. Ezt a sokféle félelmet, amit én a klienseimmel való beszélgetésem során feltártam, gyűjtöttem össze neked itt egy csokorba. Miért? Nem azért, hogy megijesszelek, hanem azért, hogy felfedezd magadban, ha netán hasonló érzéseid vannak és azonnal tudd azt megfelelő módon kezelni. Szóval gyere velem és tanuld meg hogyan is kell az érzelmeket a helyükön kezelni és hogyan tudsz találni olyan nézőpontokat, melyek már nem hátráltatnak téged és megszüntetik a benned levő feszültséget.

 

Ha már az e-könyvet elolvastad és nincs gondod félelmeiddel, akkor jöjjenek az IGEN-ek és az, hogy hogyan is lehetséges…

A következő hanganyag sorozatban összegyűjtöttem neked 10 kulcsot, mely gondolkodásmódodat és hozzáállásodat támogatja abban, hogy ki merj lépni, meg merd valósítani, meg merd mutatni magad és merd vállalni a sikereidet nőként!

Az egész BUSINESS START ingyenes csomagot azonnal megkapod, ha kitöltöd ezt az űrlapot.

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM