BrandStart online tananyag

Szia!  A legjobb döntést hoztad, hogy tudásod fejlesztésébe fektetsz!

Ha végigmész ezen a tananyagon és valóban átgondolod azokat a témákat, melyeket itt kiboncolok neked, akkor hatalmas lépést tettél afelé, hogy vállalkozásodat a jó irányba indítsd el és sikeresen építsd.

Ez az online tananyag segít neked abban, hogy letisztuljon a kép a terveddel kapcsolatban és megláthasd, merre ne menj semmiképp.

Ez a tananyag segít neked abban, hogy legyen stratégiád, felülről lásd a terevdet és ne akkor kezdj el gonsdolkodni, amikor már benne van pénzed, időd és energiád a vállalkozásodban.

Nincs olyan stratégia, amely örök életre szól, viszont fontos, hogy legyen stratégiád amikor kezded vállalkozásodat!  Ha követed ezeket a lépéseket, akkor az első stratégiádat ki tudod alakítani.  Majd később, amikor kellő tapasztalatot szereztél, akkor ugyanúgy vissza tudsz ide térni a kaptafához, az alapokhoz és meghallgatni ujra a hanganyagokat, hogy tisztuljon a kép és tisztán lásd a következő stratégiád lépéseit.  Ide mindig visszatérhetsz!

Ha újrahallgattad az anyagokat és vannak felismeréseid, azokat szivesen veszem, ha megosztod a #BRANDSTARTCLUB zárt facebook csoportunkban különböző témák alatt.

Akkor vágjunk is bele!

HOGYAN KEZDJ NEKI?

Nagyjából 20 perces blokkokban vettem fel a mondandómat, hogy oda tudj figyelni minden fontos gondolatra és be tudd könnyedén szúrni a napi teendőid közé az anyag feldolgozását.  Javaslom, hogy minden témára szánj legalább 40 percet pluszban és ne rohanj végig rajtuk.  Gondolkozz el azon, amit a blokkban hallottál, töltsd ki a kérdéseket, melyek a munkafüzetben vennak és ha nincs meg minden kérdésedre a válasz, akkor hagyj időt magadnak, amíg megérkezik a legjobb megoldás a fejedben.  Ha kell akkor keress, kutass a neten a válaszokért.

Nagyon fontos, hogy lpépsről lépésre haladj és alaposan gondold át a válaszokat, hogy aztán összeálljon egy jóval nagyobb kép a fejedben, mint amit eddig elképzeltél.

Nincs értelme csak meghallgatni és vágtázva végigmenni a programon, abból nem lesz marketing terv, átgondolás pedig végképp nem!

Mindig csak 1 témával foglalkozz és arra koncentrálj!  Ha kell, akkor egész héten át arra a témára légy nyitott és keresd a válaszokat.  Nézz körül környezetedben ki hogyan csinálja jól és modellezz!  Lopj ötleteket, ne másolj, csak ötleteket keress.  Egy hét az ideális idő arra, hogy kinyíljon a világ előtted és észrevegyél sok sok márkaépítéssel kapcsolatos megoldást, ötletet, melyet eddig nem láttál magad körül.

Minden modulhoz van munkafüzet is kérdésekkel, melyek a hanganyagot követik és a legfontosabb részleteket kiemelik.  Hagytam ki a kérdések után helyet a jegyzetelésre.  Javaslom, hogy nyomtasd ki a pdf filet és írd össze egyben azokat a válaszokat, melyeken kérem, hogy gondolkozz el.

Akkor csapj bele, HASZNOS FELISMERÉSEKET kívánok neked!

NŐKÉNT AZ ÜZLETI VILÁGBAN EGY KICSIT MÁSKÉPP KELL NAVIGÁLNI

0.LÉPÉS, HOGY SIKERES VÁLLALKOZÓNŐ LEHESS

MARKETING ALAPFOGALMAK – TUDD, HOGY MIT TERVEZEL MOST

MIT KERES A TE SAJÁT TÖRTÉNETED A MÁRKAÉPÍTÉS PILLÉREI KÖZÖTT?

MILYEN ESZKÖZÖK SEGÍTENEK ABBAN, HOGY PROFIN ÉS GYORSAN NÖVEKEDJ?

Ha a tananyag feldolgozása közben elakadsz, van kérdésed, felismerésed, vagy inspirálódni szeretnél mások által, akkor ne felejts el csatlakozni a BRANDSTARTCLUB nevű zárt facebook csoportba.

Ha még nem regisztráltál akkor most a képre kattintással megteheted azonnal.

Ha a későbbiek folyamán bármelyik területen elakadásod van akkor keress engem bátran.

A karanténos 2 hónap alatt kidolgoztam tematikus mentorálási csomagokat, melyek a megvalósításban segítenek téged előre.

Itt megtanulod mi mindent kell átgondolnod, mielőtt elindulsz, a mentorálásokon pedig felgyorsítom neked az előre haladás folyamatát, mert olyan eszközöket mutatok be neked, melyekkel otthonról irányítva, saját tudásoddal előre tudod vinni a vállalkozásod menedzselését és növekedését.  Mindent megtanítok neked úgy, hogy ne kelljen hozzá egy marketinges csapatot fizetned!

A képekre kattintva eljutsz arra az oldalra, amely elmondja, mit is tartalmaz egy-egy csomagom, amelyik érdekes lehet számodra.