Bőségfrekvencia program 1. állomás

Szia! Szeretettel köszöntelek a Bőségfrekvencia 1. állomásán.

Mivel mindenki időhiányban szenved, ezért ezeket a gondolatokat online tettem neked elérhetővé és nem egy 5 órás tréning formájában.

Így lehetőséged van a 2. és 3. állomás előtt ráhangolódni a témára, meghallgatni a legfontosabb gondolatokat, megérteni miért is fontos a pénzhez való viszonyod letisztogatása.

Nagy tanítóim voltak az életben akiknek tudását és tanításait foglalom neked itt össze.  Volt aki tapasztalatát és tudását adta nekem át, volt aki meglopott és átvert, a lényeg, hogy mindkettőből sokat tanultam és azt szeretném, ha te nőként meghallanád, amit most megosztok és nem követnél el túl sok hibát a pénzzel kapcsolatban, ha már meg lehet őket előzni.

A másik célom ezzel az állomással, hogy megértsd: hiába álmodozol, vágyakozol, meditálsz arra a témára, hogy gazdagabb lehess, vagy hogy sok pénz áramoljon vállalkozásodba, életedbe, addig nem fog változni az életed, amíg a tudatalattidban olyan negatív lenyomatok vannak, amelyek megakadályozzák alattomosan, csendben azt, hogy előrébb juss.

Akkor vágj is bele!  Az első blokkban 4 videót találsz, melyet korábban a Bőségfrekvencia facebook csoportomban osztottam meg és ehhez a témához kapcsolódik.  Aztán pedig az ígért hanganyag sorozat a PÉNZ SPIRITUÁLIS TÖRVÉNYEIRŐL.

MEGJEGYZÉS:

A legtöbb hallgatnivaló max 20 perces és tökéletesen alkalmas arra, hogy munkába menet, metrón, autóban gyorsan meghallgasd őket.  Ha csak ennyi időd van, akkor egyesével menj végig a blokkokon, ha pedig rászánod az időt, akkor minőségi figyelemmel tedd, jegyzetelj magadnak feltétlen és figyeld meg milyen gondolatokat indítanak az egyes témák el benned.)

Minden hanganyag alatt van egy link a munkafüzethet, melyet ki tudsz nyomtatni és jegyzetelni tudsz benne.  Kattints a linkre a letöltéshez és utána kezd el hallgatni a hanganyagot.

Ha ezt a programot végighallgattad, és sikerült elgondolkodnod a témákon, akkor már nagy lépést tettél a pénztudatosságod felé vezető úton.  De ez még nem minden amit tehetsz azért, hogy könnyebben áramoljon a pénz az életedbe és életedben.

Most jön akkor a Bőségfrekvencia 2. és a 3. állomása, ahol a fent említett ijjlenyomattal foglalkozunk és segítek neked abban, hogy ez a lenyomat meg legyen változtatva és elkerüljön az utadból az az üvegplafon, amely ma még határt szab annak, hogy mit vagy képes teremteni az életedben.

Izgatottan várom a személyes találkozást a következő 2 alkalommal 🙂

Sign up to Access Amy’s Ultimate Course Creation Starter Kit

uztztjttjtjjttzjzjtztjtzjtzzjtjtjjzjzjtjtjjjhggggggggggggggggggggdfgfdfgdgfddfggfgfdffggfddgfddgfgdgddgdggdgdfggf
close-link