Hogyan építsd saját márkádat, ha spirituális, ezoterikus vagy alternatív gyógyászati módszereket képviselsz?

Énmárkázás, márkaépítés -önmagad felépítése, újra definiálása, saját hangod megtalálása a videóm témája ismét de most egy másik nézőpontból közelítem meg a témát.

Mi van akkor, ha egy nagy márkát képviselsz, akkor azt építsd vagy a saját márkádat erősítsd vajon?

Ezt a kérdést járom most körül a videómban és igyekszem felhívni a figyelmedet arra, milyen előnyökkel jár, ha ráállsz arra, hogy egyetlen márkát képviselj és mik a veszélyei ugyanennek a stratégiának?

Arról is beszélek, hogy mi a helyzet rövid távon és hosszú távon.  Mikor veszélyes az, hogy eltűnsz a márkád mögött és láthatatlan leszel.

Megesik ugyanis az, hogy annyira el vagy foglalva a márkád megmutatásával és annyival nagyobb szerepet kapnak a termékek vagy a képviselt módszerek, mint a Te személyed hogy ha a piac telítődik és több képviselője lesz a márkának, akkor a vásárlók joggal fogják választani a másik, konkurens ajánlatot, vagy esetleg azt az értékesítőt, aki közelebb van hozzájuk.   Ebben nagyon sokan már megégették magukat sajnos és hosszú évek munkája veszett kárba azzal, hogy a piacon a cég befutott és sok értékesítő társ is megjelent a vizeken.

Ezért teszem fel a kérdést, hogy mit érdemes építeni az elejétől fogva: magadat, vagy a termékeket, amelyek más helyen is kaphatók?

Ha magadat építed a nagy márka hátterében és az elejétől fogva törekszel arra, hogy megmutasd tudásodat, egyéniségedet, szerethetőségedet és közösséget építesz, figyelsz a hozzád csatlakozó emberekre, akkor a márkádhoz fog társulni egy egészen személyes energia és kötődés a követőid, vásárlóid részéről.  Akkor a termék, módszer vagy szolgáltatás mellé járulni fog egy olyan hozzáadott érték a vevő számára, amelyre nagyon nagy szükség van manapság: a valahova tartozás élménye, a biztonság a csapatszellem, a csoportenergia.

Amennyiben erről a témáról szeretnél többet tudni, akkor nézd meg a videómat.

Szerezz magadnak ingyenes konzultációt velem!  Hogyan?

  1. Nézd meg ezt a videot és kattints a feliratkozás gombra a youtube csatornámon.
  2. A befejezést követően írj 1 megjegyzést a video alatti comment részbe arról, hogy miben segített téged ez a video.
  3. Ha ez is megvan, akkor jelentkezz itt a kapcsolati űrlapon vagy messengeren ha követőm vagy a hivatalos profilomon.

GYERE FEJLŐDJ, TANULJ VELEM. INVITÁLLAK:

👍 Ingyenes webináriumaim szerdánként: https://www.teimelzita.hu/webinar-szerda-teimel-zitaval/

👍 Facebook közösségem: https://www.facebook.com/groups/tusarokkalazuzletivilagban

🏎 GYORSÍTÓSÁV – Női vállalkozói mentorprogramom: https://feminakademia.hu/gyorsitosav-noi-vallalkozoi-mentorprogram/

👍 EGYÉNI TANÁCSADÁS: teimelzita.hu/kapcsolat

By | július 13th, 2021|vlog|0 Comments

About the Author: