Access-el többet teremthetsz de hogyan tartsd meg amit teremtettél?

Access Consciousness módszerével 5 éve találkoztam, amikor arra volt szükségem, hogy gyökeres változásokat tegyek gondolkodásomban, mert nem éreztem boldognak magam saját életemben.

Azt vettem észre, hogy akik a módszert elkezdték használni, olyan könnyedén áramolva éltek, ahogyan én is – levegős, ikrek jegyként – mindig is szerettem volna.

 Elmentem tehát minden olyan szervezett képzésre akár külföldre is, amely abban segített engem, hogyan tudom saját életemet teljesen más nézőpontból vizsgálni és Palacskó Andrásnak igaza volt abban, hogy sarkából forgattuk ki a valóságot, melyet eddig láttam és véltem.

Az Access számomra is nagy kapukat nyitott az én akkor már igen tágas valóságomon és elindult a teremtésem bátran és könnyedén.

Amit azóta megtapasztaltam az csodálatos és sosem gondoltam, hogy lehetséged, de…

Mi is az amire én felhívnám a figyelmet mentorként és business coachként?

Mi az amire biztosan szükséged lesz ahhoz, hogy meg tudd tartani azt a csodás teremtő energiát, melybe belekerülsz az Access tanflyamok során?

Mi az ami nekem működött a mindennapi életben és ami számos kliensemnek is segített?

Erről szól most ez a videóm, hogy Te is tovább tudj tágulni és meg is tudd tartani mindazt amit beteremtettél az életedbe!

Mire figyelj, hogy ha elindul a teremtésed, befogadásban leszel a pénzzel is és áramlik is hozzád?

, akkor legyen terved, légy tudatos abban, hogy hogyan fogod azt kezelni és megtartani! Mibe fogod azt beforgatni, hogy meg is maradjon a teremtésed és ne legyen olyan lufi, amely gyorsan kipukkan és eltünik a kezeid közül.

By | június 7th, 2021|vlog|0 Comments

About the Author: