#8 Mindig hallgass a női intuíciódra, megérzésedre!

Mindig hallgass a női intuíciódra, megérzésedre!

Ez itt az INSPIRÁDIÓ  a RETRO korszakában a Feminakadémián.  Ott indítottam el ugyanis ezt a kezdeményezést, ahol  beszélgetéseket kezdtem megosztani évekkel ezelőtt, olyan nőkkel, akik fel merték vállalni azt, hogy másképp szeretnének élni és teljesen más irányba léptek tovább, mint amiben éltek korábban.  Azóta kibővült az INSPIRÁDIÓ közönsége és belekerültek az ÚTKERESŐK, A BUSINESS STARTEREK és az ÜZLETASSZONYOK is és így megyünk tovább.  Hallgasd szeretettel ezt az interjút amennyiben a téma felkeltette érdeklődésedet.

Az Inspirádió első adásban a FeminAkadémia szakértőivel arról beszélgetünk milyen fontos úgy működtetni az életünket és meghozni a döntéseinket, hogy azok harmóniában legyenek igazi önmagunkkal, s lelkünk vágyaival.

A beszélgetés során kiderül, mit jelent mások igényeinek megfelelni és azokat szolgálni, a saját hangodat meghallani és saját belső “GPS” vezérlésedet követni.

A kerekasztalbeszélgetésben részt vesznek a Feminakadémia szakértői: Kiss Nóra tréner, önismereti coach, Sebők Gabriella pszichológus, Parvaneh Andalech természetgyógyász, homeopata orvos és Teimel Zita mentor, business coach, marketing tanácsadó.

Amennyiben értékesnek találod azt, amikről beszélgetünk és kíváncsi vagy még más okosságokra is, válogass kedvedre az INSPIRÁDIÓ ADÁSAIBÓL, mind neked szól vagy  elérhetsz engem az alábbi csatornák egyikén:

Ha szeretnéd megtudni, hogyan használd intuíciódat és növeld magabiztosságodat, önértékelésedet, önbizalmadat bármilyen élethelyzetben, akkor ez a női program neked szól.  KATTINTS TOVÁBB  

TOVÁBBIAK A KATEGÓRIÁBAN
 • Útkereső
  Business starter
  #46 Hogyan kezeld jól az akadályokat?
 • Útkereső
  Business starter
  #45 Multitasking - avagy hogyan csináld, tervezz és fejlődj egyszerre a vállalkozásban?
 • Útkereső
  Business starter
  #44 Halogató vagy? Mennyibe kerül neked ez vajon?
 • Útkereső
  Business starter
  #43 5 ok amiért halogatni szoktatok
 • Útkereső
  Business starter
  #41 Hogyan tudsz jól teremteni a szándékod hatalmával?
 • Útkereső
  Business starter
  #40 7+1 kérdés neked, ha induló vállalkozónő vagy

About the Author: