Home » #19 Vajon te tudsz-e nemet mondani?

#19 Vajon te tudsz-e nemet mondani?

Vajon te tudsz-e nemet mondani?

A mai adásban  beszélgetőpartnerem: Salamon Laura a Feminakadémia – www.feminakademia.hu – egyik szakértője, önismereti coach, tréner,  akivel azt a témát boncolgatjuk, hogy hogyan is kell és miért NEM-et mondani?  Mire mutat rá a harag amely benned van? Milyen összefüggés van a NEM és a belső erő között? Ha ez a téma érint téged, akkor feltétlen hallgass bennünket most.

Laura  története sokak számára inspiráló lehet, akik nem mernek belekezdeni valami új dologba.  Laurát egy kis falu ingerszegény környezete lökte ki magából egy pár évvel ezelőtt és bármi áron de mennie kellett… Laura 6500 Ft-al zsebében indult el a nagyvilágba szerencsét próbálni és követte álmait, hogy Budapesten élhessen.

Laura nem csak megtalálta helyét a nagyvárosban, Budapesten, hanem multi cégnél is éveken keresztül haladt felfele a ranglétrán, aztán felvállalta magasabb rendű küldetését, elkezdett önismereti segítőjévé válni másoknak és ma önnálló vállalkozóként egy kis birodalmat teremtett maga körül, melyet LOLAVERZUMNAK nevezett el.  www.lolaverzum.hu

Intuitívan lecsatornázott továbbá egy  önismerit társasjátékot is, Atlantisz emlékezete néven nevezett el.  Ma már a játék is megalkotva, sok sok emberen letesztelve, kipróbálva és egy képzési rendszer is köré építve, mellyel játékmestereket képez.

Csodás kibontakozás, önmegvalósítás, melynek minden következő lépése az Univerzum sugallatára, inspirációból teremtődik.

Amennyiben értékesnek találod azt, amit mondok és kíváncsi vagy még más okosságokra is, válogass kedvedre az INSPIRÁDIÓ ADÁSAIBÓL, mind neked szól vagy  elérhetsz engem az alábbi csatornák egyikén:

TOVÁBBIAK A KATEGÓRIÁBAN
 • Útkereső
  Business starter
  #46 A békés harcosnő útja a vállalkozásépítésben
 • Útkereső
  Business starter
  #45 Hogyan csináld, tervezz és fejlődj egyszerre a vállalkozásban?
 • Útkereső
  Business starter
  #44 Mennyibe kerül neked a halogatás valójában?
 • Útkereső
  Business starter
  #43 5 ok amiért halogatni szoktatok
 • Útkereső
  Business starter
  #41 Hogyan tudsz jól teremteni a szándékod hatalmával?
 • Útkereső
  Business starter
  #40 7+1 kérdés melyet mindenképp válaszolj meg magadnak

Sign up to Access Amy’s Ultimate Course Creation Starter Kit

uztztjttjtjjttzjzjtztjtzjtzzjtjtjjzjzjtjtjjjhggggggggggggggggggggdfgfdfgdgfddfggfgfdffggfddgfddgfgdgddgdggdgdfggf
close-link