#19 Vajon te tudsz-e nemet mondani?

Vajon te tudsz-e nemet mondani?

A mai adásban  beszélgetőpartnerem: Salamon Laura a Feminakadémia – www.feminakademia.hu – egyik szakértője, önismereti coach, tréner,  akivel azt a témát boncolgatjuk, hogy hogyan is kell és miért NEM-et mondani?  Mire mutat rá a harag amely benned van? Milyen összefüggés van a NEM és a belső erő között? Ha ez a téma érint téged, akkor feltétlen hallgass bennünket most.

Laura  története sokak számára inspiráló lehet, akik nem mernek belekezdeni valami új dologba.  Laurát egy kis falu ingerszegény környezete lökte ki magából egy pár évvel ezelőtt és bármi áron de mennie kellett… Laura 6500 Ft-al zsebében indult el a nagyvilágba szerencsét próbálni és követte álmait, hogy Budapesten élhessen.

Laura nem csak megtalálta helyét a nagyvárosban, Budapesten, hanem multi cégnél is éveken keresztül haladt felfele a ranglétrán, aztán felvállalta magasabb rendű küldetését, elkezdett önismereti segítőjévé válni másoknak és ma önnálló vállalkozóként egy kis birodalmat teremtett maga körül, melyet LOLAVERZUMNAK nevezett el.  www.lolaverzum.hu

Intuitívan lecsatornázott továbbá egy  önismerit társasjátékot is, Atlantisz emlékezete néven nevezett el.  Ma már a játék is megalkotva, sok sok emberen letesztelve, kipróbálva és egy képzési rendszer is köré építve, mellyel játékmestereket képez.

Csodás kibontakozás, önmegvalósítás, melynek minden következő lépése az Univerzum sugallatára, inspirációból teremtődik.

Amennyiben értékesnek találod azt, amit mondok és kíváncsi vagy még más okosságokra is, válogass kedvedre az INSPIRÁDIÓ ADÁSAIBÓL, mind neked szól vagy  elérhetsz engem az alábbi csatornák egyikén:

Ha szeretnéd megtudni, hogyan növeld magabiztosságodat, önértékelésedet, önbizalmadat bármilyen élethelyzetben, akkor ez a női program neked szól.  KATITNTS TOVÁBB  

TOVÁBBIAK A KATEGÓRIÁBAN
 • Business starter
  #2 A mai kor nője aki hallgat megérzéseire
 • Business starter
  #3 Mi az hogy benne lenni a FLOWban?
 • Útkereső
  Business starter
  Az üzletasszony
  #8 Mindig hallgass a női intuíciódra, megérzésedre!
 • Útkereső
  Business starter
  Az üzletasszony
  #9 Magyarországon a nőknek miért olyan nehéz önmaguk felvállalása?
 • Business starter
  #15 Új életet kezdeni 6500 ft-al és egy fekete bőrönddel? Igen lehetséges
 • Útkereső
  Business starter
  Az üzletasszony
  #16 Te mennyire félsz a visszautasítástól?

About the Author: