#17 Miből születik az önelfogadás?

Miből születik az önelfogadás?

Mai beszélgető partnerem Némethi Erika a Feminakadémia egyik szakértője, önismereti tréner, tanácsadó, a www.tundersziv.hu blog népszerű írója.    A témánk:  Mi  is valójában az önelfogadás? Miből fakad és miért fontos a léte? Mennyiben tudsz másképp megnyilvánulni az élet minden területén önelfogadással és annélkül? Hol kezdődik az önelfogadás és hova érkezik meg vele az ember? Érdekes nézőpontok, melyeket ha meghallgatsz segít megérteni ezt a fontos témát.

Egy néhány szót Erikáról:  népszerű spirituális blogger, akit havonta több tízezren olvasnak.   Egy csodálatos “tündérszív” aki tele van ötletekkel, megértéssel, empátiával mások iránt, és aki végre azt teszi amit igazán szeret.   Erika eljutott odáig, hogy nem dolgozik soha, mert munkája a hobbija, és hobbija a munkája lett.

Erika nem csak abban követendő példa, hogy 1 bőrönddel és 2 kicsi gyermekkel volt bátorsága felállni házasságából, amely nem támogatta, erősítette őt, hanem abban is, hogy követve belső hangját, elindult egy járatlan úton, melyet ő kövezett ki és tett nagyforgalmú autópályává, melyen olvasók, fejlődni vágyók 10.000-rei jönnek mennek, okosodnak és fejlődnek, és ezt a www.tunderszív.hu blog írásával érte el.

Ma már 3 önismereti, párkapcsolati könyv társszerkesztője és önismereti kurzusok és táborok szervezője, trénere a Tudat-OM Studió égisze alatt.   Hallgasd szeretettel Némethi Erikát!

Amennyiben értékesnek találod azt, amit mondok és kíváncsi vagy még más okosságokra is, válogass kedvedre az INSPIRÁDIÓ ADÁSAIBÓL, mind neked szól vagy  elérhetsz engem az alábbi csatornák egyikén:

Ha szeretnéd megtudni, hogyan növeld magabiztosságodat, önértékelésedet, önbizalmadat bármilyen élethelyzetben, akkor ez a női program neked szól.  KATITNTS TOVÁBB  

TOVÁBBIAK A KATEGÓRIÁBAN
 • Útkereső
  #1 Belső hang amely utat mutat… avagy hogyan kapcsolódj önmagadhoz, hogy meghalld ezt a hangot?
 • Útkereső
  #4 Ítélkezés nélkül magasabb energiaszinten
 • Útkereső
  #5 Álljunk meg egy szóra! Nézzük csak mennyit is ér egy háztartásbeli nő munkája?
 • Útkereső
  Business starter
  Az üzletasszony
  #8 Mindig hallgass a női intuíciódra, megérzésedre!
 • Útkereső
  Business starter
  Az üzletasszony
  #9 Magyarországon a nőknek miért olyan nehéz önmaguk felvállalása?
 • Útkereső
  #10 Hogyan lett tökéletes háziasszonyból népszerű léleképítő blogger?

About the Author: