Home » #17 Miből születik az önelfogadás?

#17 Miből születik az önelfogadás?

Miből születik az önelfogadás?

Mai beszélgető partnerem Némethi Erika a Feminakadémia egyik szakértője, önismereti tréner, tanácsadó, a www.tundersziv.hu blog népszerű írója.    A témánk:  Mi  is valójában az önelfogadás? Miből fakad és miért fontos a léte? Mennyiben tudsz másképp megnyilvánulni az élet minden területén önelfogadással és annélkül? Hol kezdődik az önelfogadás és hova érkezik meg vele az ember? Érdekes nézőpontok, melyeket ha meghallgatsz segít megérteni ezt a fontos témát.

Egy néhány szót Erikáról:  népszerű spirituális blogger, akit havonta több tízezren olvasnak.   Egy csodálatos “tündérszív” aki tele van ötletekkel, megértéssel, empátiával mások iránt, és aki végre azt teszi amit igazán szeret.   Erika eljutott odáig, hogy nem dolgozik soha, mert munkája a hobbija, és hobbija a munkája lett.

Erika nem csak abban követendő példa, hogy 1 bőrönddel és 2 kicsi gyermekkel volt bátorsága felállni házasságából, amely nem támogatta, erősítette őt, hanem abban is, hogy követve belső hangját, elindult egy járatlan úton, melyet ő kövezett ki és tett nagyforgalmú autópályává, melyen olvasók, fejlődni vágyók 10.000-rei jönnek mennek, okosodnak és fejlődnek, és ezt a www.tunderszív.hu blog írásával érte el.

Ma már 3 önismereti, párkapcsolati könyv társszerkesztője és önismereti kurzusok és táborok szervezője, trénere a Tudat-OM Studió égisze alatt.   Hallgasd szeretettel Némethi Erikát!

Amennyiben értékesnek találod azt, amit mondok és kíváncsi vagy még más okosságokra is, válogass kedvedre az INSPIRÁDIÓ ADÁSAIBÓL, mind neked szól vagy  elérhetsz engem az alábbi csatornák egyikén:

TOVÁBBIAK A KATEGÓRIÁBAN
 • Útkereső
  Business starter
  #46 A békés harcosnő útja a vállalkozásépítésben
 • Útkereső
  Business starter
  #45 Hogyan csináld, tervezz és fejlődj egyszerre a vállalkozásban?
 • Útkereső
  Business starter
  #44 Mennyibe kerül neked a halogatás valójában?
 • Útkereső
  Business starter
  #43 5 ok amiért halogatni szoktatok
 • Útkereső
  Business starter
  #41 Hogyan tudsz jól teremteni a szándékod hatalmával?
 • Útkereső
  Business starter
  #40 7+1 kérdés melyet mindenképp válaszolj meg magadnak

Sign up to Access Amy’s Ultimate Course Creation Starter Kit

uztztjttjtjjttzjzjtztjtzjtzzjtjtjjzjzjtjtjjjhggggggggggggggggggggdfgfdfgdgfddfggfgfdffggfddgfddgfgdgddgdggdgdfggf
close-link