#16 Te mennyire félsz a visszautasítástól?

Te mennyire félsz a visszautasítástól?

A mai napi témánk: Vajon miért félsz a visszautasítástól? És mit tudsz tenni azért, hogy ne így legyen? Miből indul ki ez a félelem? Sokakat érintő téma egyszerűen és szeretettel tálalva és megoldásokkal tűzdelve. Fogadjátok szeretettel ezt a gyakorlati dolgokkal teli adást.

Adásomban beszélgetőpartnerem Salamon Laura a Feminakadémia – www.feminakademia.hu – egyik szakértője, önismereti coach és tréner.

Laura  története sokak számára inspiráló lehet, akik nem mernek belekezdeni valami új dologba mert nincs hozzá elég tőkéjük.  Laura példáján kiindulva nehéz lesz ezek után kifogásokat találni ugyanerre az okra.  Laurát egy kis falu ingerszegény környezete kilökte magából és bármi áron de mennie kellett… Laura 6500 Ft-al zsebében indult el a nagyvilágba szerencsét próbálni és követte álmait, hogy Budapesten élhessen.

Laura nem csak megtalálta helyét a nagyvárosban, Budapesten, hanem multi cégnél is éveken keresztül haladt felfele a ranglétrán, aztán felvállalta magasabb rendű küldetését, elkezdett önismereti segítőjévé válni másoknak és ma önnálló vállalkozóként egy kis birodalmat teremtett maga körül, melyet LOLAVERZUMNAK nevezett el.  www.lolaverzum.hu

Intuitívan lecsatornázott továbbá egy  önismerit társasjátékot is, Atlantisz emlékezete néven nevezett el.  Ma már a játék is megalkotva, sok sok emberen letesztelve, kipróbálva és egy képzési rendszer is köré építve, mellyel játékmestereket képez.

Csodás kibontakozás, önmegvalósítás, melynek minden következő lépése az Univerzum sugallatára, inspirációból teremtődik.

Amennyiben értékesnek találod azt, amit mondok és kíváncsi vagy még más okosságokra is, válogass kedvedre az INSPIRÁDIÓ ADÁSAIBÓL, mind neked szól vagy  elérhetsz engem az alábbi csatornák egyikén:

Ha szeretnéd megtudni, hogyan növeld magabiztosságodat, önértékelésedet, önbizalmadat bármilyen élethelyzetben, akkor ez a női program neked szól.  KATITNTS TOVÁBB  

TOVÁBBIAK A KATEGÓRIÁBAN
 • Útkereső
  #1 Belső hang amely utat mutat… avagy hogyan kapcsolódj önmagadhoz, hogy meghalld ezt a hangot?
 • Útkereső
  #4 Ítélkezés nélkül magasabb energiaszinten
 • Útkereső
  #5 Álljunk meg egy szóra! Nézzük csak mennyit is ér egy háztartásbeli nő munkája?
 • Útkereső
  Business starter
  Az üzletasszony
  #8 Mindig hallgass a női intuíciódra, megérzésedre!
 • Útkereső
  Business starter
  Az üzletasszony
  #9 Magyarországon a nőknek miért olyan nehéz önmaguk felvállalása?
 • Útkereső
  #10 Hogyan lett tökéletes háziasszonyból népszerű léleképítő blogger?

About the Author: