Home » #12 Merd választani az életet, még ha rákos megbetegedésed van akkor is!

#12 Merd választani az életet, még ha rákos megbetegedésed van akkor is!

Merd választani az életet, még ha rákos megbetegedésed van akkor is!

Ez itt az INSPIRÁDIÓ  a RETRO korszakában a Feminakadémián.  Ott indítottam el ugyanis ezt a kezdeményezést, ahol  beszélgetéseket kezdtem megosztani évekkel ezelőtt, olyan nőkkel, akik fel merték vállalni azt, hogy másképp szeretnének élni és teljesen más irányba léptek tovább, mint amiben éltek korábban.  Azóta kibővült az INSPIRÁDIÓ közönsége és belekerültek az ÚTKERESŐK, A BUSINESS STARTEREK és az ÜZLETASSZONYOK is és így megyünk tovább.  Hallgasd szeretettel ezt az interjút amennyiben a téma felkeltette érdeklődésedet.

Ebben az adásban  Csete Niával beszélgetek, – www.csetenia.hu – life, egészség coach és kommunikációs tanácsadó és a Feminakadémia szakértője.

Nia háromszor nézett szembe a rákkal, és ő győzött!  Ez a beszélgetés inspiráció mindazoknak, akik hasonló nehézséggel küzdenek, és úgy érzik, nincs elég erejük szembenézni a gyógyíthatatlannak tűnő betegségükkel. Nia gondolatai erőt adnak, tudatosságra inspirálnak és segítenek abban, hogyan is állj hozzá egy ilyen kihíváshoz, hogy aztán azt mondhasd te is: ÉN NYERTEM! Nehéz témájú beszélgetés egy szakemberrel, aki tudása, tudatossága és ereje segítségével nemcsak, hogy itt van közöttünk, de teljesen megvalósítja önmagát, és sok-sok nő segítőjévé vált. Hallgasd szeretettel gondolatait.

Amennyiben értékesnek találod a gondolatokat és kíváncsi vagy még más okosságokra is, válogass kedvedre az INSPIRÁDIÓ ADÁSAIBÓL, mind neked szól vagy  elérhetsz engem az alábbi csatornák egyikén:

Ha szeretnéd megtudni, hogyan növeld magabiztosságodat, önértékelésedet, önbizalmadat bármilyen élethelyzetben, akkor ez a női program neked szól.  KATITNTS TOVÁBB  

TOVÁBBIAK A KATEGÓRIÁBAN
 • Útkereső
  Business starter
  #46 Hogyan kezeld jól az akadályokat?
 • Útkereső
  Business starter
  #45 Multitasking - avagy hogyan csináld, tervezz és fejlődj egyszerre a vállalkozásban?
 • Útkereső
  Business starter
  #44 Halogató vagy? Mennyibe kerül neked ez vajon?
 • Útkereső
  Business starter
  #43 5 ok amiért halogatni szoktatok
 • Útkereső
  Business starter
  #41 Hogyan tudsz jól teremteni a szándékod hatalmával?
 • Útkereső
  Business starter
  #40 7+1 kérdés neked, ha induló vállalkozónő vagy

Sign up to Access Amy’s Ultimate Course Creation Starter Kit

uztztjttjtjjttzjzjtztjtzjtzzjtjtjjzjzjtjtjjjhggggggggggggggggggggdfgfdfgdgfddfggfgfdffggfddgfddgfgdgddgdggdgdfggf
close-link