#12 Merd választani az életet, még ha rákos megbetegedésed van akkor is!

Merd választani az életet, még ha rákos megbetegedésed van akkor is!

Ez itt az INSPIRÁDIÓ  a RETRO korszakában a Feminakadémián.  Ott indítottam el ugyanis ezt a kezdeményezést, ahol  beszélgetéseket kezdtem megosztani évekkel ezelőtt, olyan nőkkel, akik fel merték vállalni azt, hogy másképp szeretnének élni és teljesen más irányba léptek tovább, mint amiben éltek korábban.  Azóta kibővült az INSPIRÁDIÓ közönsége és belekerültek az ÚTKERESŐK, A BUSINESS STARTEREK és az ÜZLETASSZONYOK is és így megyünk tovább.  Hallgasd szeretettel ezt az interjút amennyiben a téma felkeltette érdeklődésedet.

Ebben az adásban  Csete Niával beszélgetek, – www.csetenia.hu – life, egészség coach és kommunikációs tanácsadó és a Feminakadémia szakértője.

Nia háromszor nézett szembe a rákkal, és ő győzött!  Ez a beszélgetés inspiráció mindazoknak, akik hasonló nehézséggel küzdenek, és úgy érzik, nincs elég erejük szembenézni a gyógyíthatatlannak tűnő betegségükkel. Nia gondolatai erőt adnak, tudatosságra inspirálnak és segítenek abban, hogyan is állj hozzá egy ilyen kihíváshoz, hogy aztán azt mondhasd te is: ÉN NYERTEM! Nehéz témájú beszélgetés egy szakemberrel, aki tudása, tudatossága és ereje segítségével nemcsak, hogy itt van közöttünk, de teljesen megvalósítja önmagát, és sok-sok nő segítőjévé vált. Hallgasd szeretettel gondolatait.

Amennyiben értékesnek találod a gondolatokat és kíváncsi vagy még más okosságokra is, válogass kedvedre az INSPIRÁDIÓ ADÁSAIBÓL, mind neked szól vagy  elérhetsz engem az alábbi csatornák egyikén:

Ha szeretnéd megtudni, hogyan növeld magabiztosságodat, önértékelésedet, önbizalmadat bármilyen élethelyzetben, akkor ez a női program neked szól.  KATITNTS TOVÁBB  

TOVÁBBIAK A KATEGÓRIÁBAN
 • Útkereső
  #1 Belső hang amely utat mutat… avagy hogyan kapcsolódj önmagadhoz, hogy meghalld ezt a hangot?
 • Útkereső
  #4 Ítélkezés nélkül magasabb energiaszinten
 • Útkereső
  #5 Álljunk meg egy szóra! Nézzük csak mennyit is ér egy háztartásbeli nő munkája?
 • Útkereső
  Business starter
  Az üzletasszony
  #8 Mindig hallgass a női intuíciódra, megérzésedre!
 • Útkereső
  Business starter
  Az üzletasszony
  #9 Magyarországon a nőknek miért olyan nehéz önmaguk felvállalása?
 • Útkereső
  #10 Hogyan lett tökéletes háziasszonyból népszerű léleképítő blogger?
By | december 13th, 2018|Útkereső|0 Comments

About the Author: